Monday, September 5, 2011

dari LenSa Seoul = 9

Bismillahirrahmanirrahim..






ha...owang sebok nak cite pasal kemeriahan aye, aku sibok nak cite pasal lain. He.. takpelah..ubah mood sikit an?kikiki... NI sebab dah edit gambo lebeh dah lameeeee aih, sampai terlupa, ade yang belom di muatturun ke belog ha..heeee... Jom kite jenjalan agi kat korea meh!





tak habeh-habeh kan...seoul, seoul, seoul..heeeeeee... Sekali seumo hidup kan, tak tawu lagi bile kaki ni nak pi sane lagi...

Gambo saya dengan jiranmate depan bilik saya kat U tu, di ambil di depan shopping malll yang besaq gilo kat seoul tu.. haaaaa, cuci mate jek, nak beli tu, ehem-ehem kene keje dulu aih..heeee

Gambo yang atas sekali tu..heee..kome tawu dok ape tu? ase-ase dapat teka x? hehehehe... heee..maapkan saya sekiranya kurang sopan.. hahahaa.. dah bersedia? Heee.. tu gambo jamban..hahahaha.. Tradisional gitu. Gambo jamban pon nak hamek kan? hahha.. ni jamban masyarakat korea dedulu...so, amik la weh...hahaha.. ada kat Muzuim ha..

Depan war muzuim yang kami pi.. ada wedding muzium..huuu..Tapi tak sempat nak pi, so, hanya snap gambo bangunan dari lua jelah..hahaha

3 replika yang berbogel tu sumenye kat Muzium sains kat Seoul ha.. Heee..comel lagi unik kan? siap ade owang terbang ataih pale..heee..

Heee..ada beberapa session lagi ni..sebelom pengembaraan tamat....tunggguuuuuu !


7 comments:

merahitujambu said...

kt mana ni???xleh nk teka..

aimie amalina said...

@ merahitujambu :
heeee..
tu kat tajuk tu
seoul ha =]

Eddy Dce said...

untunglah dapat pergi korea...huhu...bile la sy nak pergi ni.. :)

aimie amalina said...

@ Eddy Dce :
kumpoi duet bebyk boleh la gi..hehehehe

Paris Hilton (M) said...

wowww
lagi lagi nk tgokk

aimie amalina said...

@ Paris Hilton (M):
heeeee
tungguuuuuu

mieraS said...

besnyeeeeeee stdy kt sne eh :) sentiasa jaga diri okay ,nywy selamat hari raya jauh dperantauan :)