Friday, September 9, 2011

"Keroro Tanya Wishlist Gadget 2011 Saya".

Bismillahirrahmanirrahim..




weee..nak join jom klik banner ni eyh!


cucu buat segmen, haruslah joiiiiinn..heee..ni segmen petama hari ini..
weeee
jom tengok my wishlist for this year..
errr
for this year ke?
cam dah bertaon-taon nak kot
tapi tak dapat lagii..heeeee
joooooomm tgk!





sony walkman~ huuu..walau dah berzaman..masih tak dapat beli.. =(


LG OPTIMUS~ walllah, superb la...aiii..kalo dapat mang buat kenduri rumah ni..hee


NF210-A01 ~ Samsung netbook.. alaaahai cek sammy, i love u taw x? heee




DSLR ~ huuuu..ini harus la..huuu... sampai mak cakap..asal la ko tido dengan kamera ina..gulpp (die soh mak beli kamera yang "INI" la pulak untuk anak mak ni)..heeee



kome? nak gadjet ape plak?heeeee


20 comments:

Bella said...

Wow... Tetiba berminat dgn mp3 tu... hehehe

aimie amalina said...

@ Bella :
weeeee
beskan..jom try beli!
hahahaha =p

Dzarief Zuhdi said...

memey nak bli dslr.. tapi duit kata takbley.. hahaha

aimie amalina said...

@ Dzarief Zuhdi :
huuuu
betol2
dok tangguh sokmo..huuuu

Paris Hilton (M) said...

sy nk bf!!!!!
kahkah

aimie amalina said...

@ Paris Hilton (M) :
hahhahaha
ni "gadjet " lain nih..heeee

Zul Fattah said...

aku nk DSLR tu je.. yg lain xmo..

aimie amalina said...

@ Zul Fattah:
hahahha
boleh cut yg lain =p

hana sudradjat said...

DSLR TU MEMANG WAJIB.HEHE

aimie amalina said...

@ hana sudradjat:
heheheheheh
dah mcm trend..hihi

Ezad Skytech said...

skrg ni mmg semua kebanyakanya semua nak DSLR kan..heee~

NA said...

Sony walkman dah ada tapi model lain tak macam dalam gambar tu.

Mimito suka dslr Nikon eh? Kak Wina pun suka Nikon. Hehe tapikan berat kamera camni.

Hp LG tu apa istimewa? Samsung tu mesti sebab buatan Korea kan? :)

Moga tercapai cita-cita Mimito untuk memilikinya.

-wina1979-

FasiHaH SupiaN said...

tetibe nak wat gak lahhhhh

SITI NOORNADIYANA said...

minat gak ngan dslr. tapi tak reti gune. =.=

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech :
huuu
termasuklah sy ezad

hehehehe =]



@ NA :
weeee
pndai je kak wina teka ye..hehehehe
aah kak..sebb korea nye buatan..hee
yg LG optimus tu siap boleh main game kat tb tu..heeee



@ FasiHaH SupiaN :
weeee
jommm ahhhhh



@ SITI NOORNADIYANA:
weee
xpe...bole bljr dea!

[sutera kasih] said...

hehe..nnti aimie dh keja, bolehla tunaikan wishlist tu :)
akak pun join segmen keroo ni hehe

aimie amalina said...

@[sutera kasih] :
weee
insyaAllah kak
moge2 nye cam tu la kak..heee

JIJI YU said...

dslr tu cam acara wajib je

Yumida said...

cantik NF210-AO1 tu....kaler yg menggoda hati...sy pn ade peranc nk bli dslr tu...

done follow sini

Amalina said...

LG OPTIMUS? Pergh, gempak lahhh :)

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/09/keroro-tanya-wishlist-gadget-2011-saya.html