Thursday, September 8, 2011

saya Nak buaT kek UntUk merahitujaMbu

Bismillahirrahmanirrahim..



heeee..ari-ari mesti join segmen..hahaha...keje owang yang tak de keje, cam nilah
jangan tiruk k!
heee..eh..tiruk gakla...support member kan?



weeee..nak join klik gambo PINK comei tu eh..
hehehehe
walau pun saya tak reti nak lukih gune tangan..or doodle..or ape-apelah
senang cite tak de bakat ah seni menyeni lukih melukih
heee
saya nak join gaklah
kot-kot tetibe mate cek merahitujambu suke pulak dengan lukisan ai nikan..
hahha..
tengoklahhh!:


hahahaha
boleh mak cakap mesin ape tu?
errrrrrrrr
mak, tu kek la
hihihihi
ape2 pon.harap cek merahitujambu sudi terima (pilih la saya pilih saya..hahaha)

selamat hari lahir kamu!


so..nak tag beberapa bertuah! :



17 comments:

merahitujambu said...

sy suka cara awk..kurang2 awk tunjuk bakat awk..seni je sy tgok...ala2.tu mesti perasa stawberi...

terima kasih dear..good luck

aimie amalina said...

@ merahitujambu :
weee
perasa stoberi..hihihi
maceh merahitujambu! =]

Wanz Mejuez said...

Nak join jugak.. ahaha tapi blog wan tak berapa nak join sangat.. sebab wan focuskan keseriusan bila berblogging..

hmm nak buat second blog la lepas ni.. baru boleh join banyak2 contest.. huhuhu

Gelugoq said...

selesai sudah wahai cik lily :P!!

GaRy™ said...

hahaha... ceria je kek tuh ek...

aimie amalina said...

@ Wanz Mejuez:
heheehee
x pe..nnti wat blog ke-2 taw
heheee
join segmen laju2..hihihi





@ Gelugoq :
weeee
maceh gelugoq =]



@ GaRy™:
hahaha
tgk tuan ah gary..hehehe

Freaky said...

kalau freaky buat kek mesti x nampak macam kek. haha

aimie amalina said...

@ Freaky:
hahaha
nampak cam ape la tu..

Puteri said...

dan saya suka merah jambu

AnaAnis.MUsliMah said...

Alololo..so tiuttt...^^

aimie amalina said...

@ Puteri:
heee
saya suke biru!=]





@ AnaAnis.MUsliMah:
heeeee
tiuuuut =p

NA said...

Comel apa? Ok pada pandangan Kak Wina.

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
heeeee
akak sume comel..hehehhee

yayath said...

comelll:)hehe..

kura said...

haha. jomjoin! jom..

Phat said...

cantik..

Cik Iqaa said...

kek tu meriah. i looooike. hee. ajarlah iqa mcm mana nak buat doodle :)