Friday, September 9, 2011

heeeee..berakhir sudah penanTian spontaneous thursday semalam..

Bismillahirrahmanirrahim..




alhamdulillah..heee
akhirnye dapat gak 5 pemenang..kikiki
saje jek ni... buat hilang-hilang bosan...hehe
dan
terjawab la sudah kepeningan mimi kelmarin punye kelmarin..
hee..kepeningan tu sebenarnye nak bagi readers mimi hadiah-hadiah comei
huuu..tapi tak tawu nak bagi cam mane..kang kate ikot orang pulak nak buat contest segala..huuu.. Takot beno owang mengata kan? =p
dan at least tawu gaklah..ada jugaklah yang  berminat nak tawu selok belok empunye belog 
dengan mengikuti perkembangan cek "kerana Lily"..

waaaa...sayang la kome!heeee
yang teka salah pon sayang jugak... usaha lain lagi lain kali..=.<
pemenangnye..jeng jeng jeng..
.
.

..
.
.


 1) kak Bidadari syurga.. teragak-agak dia menjawab ..kira bole terima la dia jawab sabah..heee. Belog die bessssstt.. Gi la jengah die =]



2) kak wina..heee..tak sabar dia nak tawu jawapan ye.. jawapan 1st kak wina tu dah betoi walau kurang tepat siap cakap Pasar filipino..hee..lawak je..hihii..Meh gi belog akak wina yang besttttt jugak  ni..hee



3) Pakcik azat yang suke beno carik gado nih..hahhaa.. Tapi belog die boleh tahan geletek ah...hahha.. pi la jengan..Cari pasal dengan die..kompem die carik pasal dengan kome..huuu...



4) akak Yanti or name lain akak syaza..Heee..senior sekolah saya dulu nih..wee.. Tak sangka jumpe die balik kat dunia belog nih... kompem la die tawu sudah 1 sekolah kan..heee.. Gi la jengah belog comei die tu..heee




5) yang terakhir yang bertuah itu, cek Kancil, heee..cikgu yang berdedikasi gitu.. Heee.. suke gak gi belog die sebab banyak cite die dengan anak murid die...JOm la gi jengah..heee.. Harus la tahu..sebab die pon sabahan..heee





weee
yang tak berjaya jangan sesedih..heee..Nanti mimi bagi soklan lagi eyh..
heee..ajen-ajen la mai belog mimi!

Jawapan yang betoi nye la : KOta kiNabalu Sabah le..

hee..nak bagi koordinat gile bapak tepat kang , takot owang nak culik saya..heee
nak tawu bole kenai lebih lanjut..heee

tahniah ye kome2 yang berjaya..
emel alamat rumah anda di sini ye : aimieamalina@gmail.com


18 comments:

NA said...

Yeah menang. Tulah Kak Wina keliru. Ingat kan suruh teka Mimi ada kat mana masa pos tu ditulis (ingat Mimi tengah keluar jalan ke) Tu mula-mula tulis pasar Filipina. Haha sebab pernah baca pasal tu.

Eh nanti Kak Wina emel. Nak lepak jap dulu kat blog. Hehe. Gembira menang.

-wina1979-

mr.ninja ^___^ said...

tu jwpn xtepat,xjitu..kk tu beso..kate koordinat,msti kne spesifik tmpt tu..(fail geo ni..kiki)

Ezad Skytech said...

tak sempat nak meneka la..hee~

aimie amalina said...

@ NA:
hehehhehhehe
lawok la kak wina ni..heee
tahniah taw!hehehe



@mr.ninja:
aiyaaaaaak
awak cikgu geo ke?
hahahhaha...weeekkk =p




@ Ezad Skytech:
alo2..
xpe..bole cube lagi nnti..heeee

mr.ninja ^___^ said...

xleh terima jwpn kk,sbb kk beso..tnye apak,kalau dlm operasi tentera,koordinat msti kne tepat kn..nnti efek operasi..=p

JIJI YU said...

ko tanya kordinat bah

Dzarief Zuhdi said...

alah.. tembak tak kena.. hahaha.. :D

aimie amalina said...

@ mr.ninja ^___^ :
aaaaaaaaaahhhh!
apak tak de belog...=p
heeeeee
koordinat boleh gak jadi lokasi ahhhh! =p



@JIJI YU:
bhaaa
sama sajaaaa =p



@ Dzarief Zuhdi :
teeett!
sile cube lagii
hehehee

[sutera kasih] said...

Yess berjaya !!! hehe
akak siap bukak FB aimie lg kot2 aimie ada update status, tapi xda pulak hihi

aimie nk alamat akak jgk ke?hehe
kita PM kt FB je la :P

aimie amalina said...

@[sutera kasih] :
hhahhaa
lawok la akak ni..
nak le..nak bg hadiah ni
heee
okeh..bg alamat kat inbox kt Fb eh...

Kancil 8349 said...

la rupanya betul...Kancil jawab memain je...hehehe

aimie amalina said...

@ Kancil 8349 :
heeee
rezeki kancil
nnti emel taw =]

Kancil 8349 said...

dah dapat ke...kancil dah email...tapi macam ndak lepas je...kalau tak kancil bagi alamat kat sini...nanti aimie deletekan je

aimie amalina said...

aikkk
x dapat ke cek kancil
ooo... bole2


nnti aimie delete
x dpt pula cek kancil
aiyakk..ape kene la emel ime ni
heeee

mr.ninja ^___^ said...

mmg koordinat tu mnunjukkn lokasi,tp kk tu luas..kmu tnye sape yg bg jwpn tepat lg jitu,dpt hadiah..jwpn yg diberi kurang tepat lg xjitu..jamban kt kk pon leh jd lokasi gk..

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeee menang yeak? ok dah send... :) tak sangka...

AzatLazat said...

nak bagi alamat pon bukan ada kat rumah
huhuhu
macam mana ek

Kancil 8349 said...

Alamat kancil

Ums Niza
D/A Norasnizah Hidayah,
Peti Surat 61253,
91022, Tawau,
Sabah