Thursday, November 10, 2011

1.00am ~ anak buah SEP 2007/2011

Bismillahirrahmanirrahim..





Newborn by ~ girltripped



Alhamdulillah =]

Menerima perkhabaran dari group coursemate di UTM di Fb, classmate perempuan, classmate UTM yang ke-2 yang telah mendirikan rumah tangga, menjadi mama!
heee.. Alhamdulillah, 6 minggu dah kandungannya. Heee. 

Asenya baru je dia menikah bulan 6 hari tu, dah mengandung classmate sorang ni. Berkat kesabaran kan. InsyaAllah, tahun depan, dalam bulan 6, atau 7 nanti due nya. Maka ramai la nak berkumpul, di KL la kan, melihat anak buah SEP ( sarjana muda elektronik perubatan). Mimi? insyaAllah tak melepaskan peluang nak gather2 ni..heeeeee..
(tak de anak buah sendiri, tengok anak member pon dah hepi..kiki )


Semoga perjalanan kehidupan sahabat-sahabat mimi sentiasa disusuli kasih dan rahmat-Nya.. InsyaAllah =]

Nunite semua!




14 comments:

msredcheesecake said...

Selalu kalau kawan msred give birth mmg msred eksaited sbb msred suka bby... Eeeee geram...

BlueiceButterfly said...

~bestnyer..tahniah untuk kwan awak :)

Lia Irdelia said...

awak..
bila pula..
hehheheheheh

~Kenanga Suchi~ said...

tahniah untuk sahabat itu~ =)

Pendamba Mawar said...

rezeki awal..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki awalkan..

suka bby ni!

Syana said...

dahtu? apa lagi. cepat-cepat la. hehe =p

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

ala hai...tak ada anak buat kah...sini cayob kasih pinjam anak buahnya..hehe

Faaein Talip Roy said...

mimie bila pula? hehehe.. ;p

JIJI YU said...

anak kawan mmg rtasa cam anak sendiri kan

naim said...

salam

Tahniah Akak..dan akak bila lagi?

Iffah Afeefah said...

erm tahniala

tgguu mak ayah kami lak erk

syakey said...

wahh,teruja kot membe dh ada anak. tak pernah rasa lagi.tp mcm mana lah agaknya. mesti excited lebih :D

ctk said...

kamu pon da layak kawen mimi..hihi