Tuesday, November 1, 2011

Tak de motip

Bismillahirrahmanirrahim..







sebenarnye kan, kan2, tak tahulah motip kenapa mimi boh gambo ni dalam entri ni. emm.. Tadi belek2 gambo dalam external hard disk tu, nak lah jugak cari gambo yang sesuai yang nak dijadikan entri malam ni. Telek punye telek maca, tak tahu pulak nak taip ape..

blurrrrrr...

Mungkin sebab sasuke tak sihat lagi kot, so, ngengade nak manje2 la pulak otak ni, tak tahu nak pilih mana satu gambo. Padahal gambor penuh 1 hard disk. Tak de dokumen lain pon, gambor semata2, tu pon payah lagi nak pilih gambor ape. hehe.

layan la gambor ni ye. Tahu tak ape ni? ni gambor tasik yang telah beku kat area Folk Museum kat Seoul korea. Gambor ke-2 tu tak tahulah apa motipnye, deme nak amik ikan tersekat dalam ais kot. hehe..

Tapi ade ke ikan hidup dalam tasik ais ni. Begitu sejuknye sampai tasik pun beku, boleh la jadikan sebagai papan gelongsor main2 kan?Tapi tak sempat pulak nak goleng2 kat tasik tu sebab khusyuk beno amik gambo kan. 

Walau Malaysia tak de musim sejuk macam korea sebab Malaysia berada di garisan Khatulistiwa, tapi mimi ase Malaysia la negara pilihan yang terbaik untuk diduduki sebab ape? seminggu dok sana sejuk beku, seminggu tulah hidung ni dah macam nak tercabut, gare2 resdung yang makin melior.. Ish2.

Sayangilah Malaysia!hehe =]




19 comments:

Iffah Afeefah said...

Xnmpak gambo

bsn crmahnye opah oiii

Ezad Skytech said...

eh..beku ke tasik ni mimi..? (^^,)
macam best je...hee~

Yayan. said...

mimi penah pegi korea ke?

Zul Fattah said...

beku? haha.. korea kan tu.

ShahzCudin said...

wat ape g gi korean tu..?

NasZ said...

best duk kat malaysia sebab taklah sejuk sangat macam kat sana nun. hehehe.

naim said...

Malaysa-truly Asia.. :P

kura said...

cewahh. semngat kenegaraan tetiba pula akak ni. heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh p sana jd xtau cmne rasanya..heheh..

Nafisah Ruslan said...

terasa bangge nye dapat duduk dekat malaysia ni
negara yang paling best untuk diduduki :)

JIJI YU said...

lor..kt kampung aku pon mmbeku jgk ni

SoLy SoLicious said...

wahh...pernah ke korea ka? untung la

Fatin Mraz said...

anda telah FM tagged!

http://februaricinta.blogspot.com/2011/11/kesebelasan-utama.html

;}

Lea Isnawi said...

ni gambo snap sendiri ke curi kat google?

Lia Irdelia said...

kalau lah malaysia pun camnih..
hhahaha..

Addin said...

whoa menarik , tasik beku :)

anismelon said...

mimi pnh g korea ke..best nye..

Faaein Talip Roy said...

perghhh... pi korea lawatan sambil belajar ke?

ctk said...

xnampk cm beku pOn...hihi..lau beku..bley buat maen ice skate neh :D