Tuesday, November 15, 2011

PaViLLiOn & BiLLioN

Bismillahirrahmanirrahim..




Di balik ke ralitan senja petang,

mama: ina! ape ke name supermaket kat Baling tu, ala, yang kite pi beli sapu tangan ari 
           tu..
saya: (mendiamkan diri, bertafakur diulit ralit waktu petang,hehe)
mama: alaaaaa, ape ke name, pavillion? pppaaaaaavvaaalliion ke ape inaaa?
saya: ( bungkas bangun! tekejut! terjegil bijik mate) hahahahaahaa, mama, Billion la, celah 
         mane pulak ada Pavillion kat Kedah nuh..heheehe..
mama: hahahaha, ha, yelah..lioonnnnn2 namenye..


Aduhai, dari ngantok dah tak jadi nak tido. Geli hati mengenangkan ke konfiden mak petang tadi. Mungkin name Pavillion lagi sedap dari Billion, padahal tak penah pun jejak kaki kat Pavillion tu.hehhe..Ommmaaaaa.. ohhhh Ommmmaaaaa... =p



ni PaVilliOn, tak penah pi lagi..heeeee , jalan2 dalam gambo jeklah yep!


Ni Billion, selalu gak pi kalo pi Baling..kikikiki






16 comments:

Syana said...

hahaha. dulu kalau dapat pegi billion dah kira urban habis. kahkahkah

miss Fyqa said...

Hehe..
takpe aih.. janji bunyi nyer sama diujung.. Hee :)

cik najihah said...

sy penah g sekali je..baaaapaaaakkk branded

nuyui a.k.a miss YUI said...

pavilion xpernah..

billion pernah..hehe..

tp skang,layan tesco aje..huhu.

ShErA said...

boleh la tu... bunyi lebih kurang... hehe... shera pun tak pernah pegi pavillion lg...

Iffah Afeefah said...

pavilion..2x g..

xske sebab gayat wakaka

musang said...

lioonnnnn...lioonnnnn ehehe

♥ p a a n i ♥ said...

hehehe mak kamu comel

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhe..

tetiba rasa lama xg pavilioon dan billion...ngeh3,

Wanie said...

aik, bukan dok sabah ke skang?klu kat kedah ad pavillion sape je la nk shopping situ..hihi..mahal owh barangnye..

Cik Sara said...

Hahaha.. teringat Jaesuk dalam Running Man..
Paa...Vill...Pavillion..

Chotta!
(^____^)

JIJI YU said...

hehe..nk jadi anak mak leh tak weyh

Saiazuan said...

haha x yah la g pavy tu, menghabiskn duit je.. :D

Eera Shera said...

haha..billion slalu je pi. pavillion x menjengah lg. terasa kerdil berada di sana..hehehe

maszull said...

assalamualaikum mimi...apa2 pun x kisah mimi janji ada bunyi yg sama belakangnya...:)

Asyikin said...

pergi pavi setakat nak jalan-jalan je mampula keh keh keh