Saturday, November 19, 2011

babai Borneo

Bismillahirrahmanirrahim..





Huwaaaa, disebabkan dah terlalu banyak menaip dan bercakap dibelog semalam, segalanya bisu ari ni,hehe. Bukan sebab tu pun, sebab hari ni, cek nak kene kemas la laptop, segala anak2 dia, mouse and the geng. Nak kemana? nak bawa balik pi kampung le.

Kalau sekalipun, tak de coverage kan, boleh la jugak, taip2 entri, nnti publish kemudian..kikiki.. (sangat berharap coverage okeeeeeehhhhh la kat kampung tu..)

Mimi nak sampaikan wasiat ni, kat kome nih..heeeee.. Dengar baik2 nohh..






Ha, tawu kan header sape ni? haha. Dah tawu itu bagossss, hehe. Jage "kerana Lily" ni molek-molek eh, hehehe. Kalo ajin, jengah2 la selalu ye walau tak de entri pun. (mang sayang lebeeeeh la kat kome niii)Sebab Mimi tak gune Nuffnang segala tu pun..hehe..=p Eh, ade kene mengena ke.. entahlah..mimi buta sikit nuffnang2 ni..hehe.

Yang dok paham nye, dok menaip jek suke hati kat belog. Bile menaip, ase hepi! okeh, itu sahaja. =p

Kome! Jaga diri ye! Ujung minggu jangan nenakal, makan kenduri tu elok2, jangan sampai tercokik, update belog kaw2 ehh..heee.. DOakan mimi selamat sampai di KL , ngan Alor setar ehh. hee.. Kalo hajen, nanti dah sampai KL, mimi akan buat quick update!

JUmpe lagiiiiik! =.<

27 comments:

Ct Aja said...

moga selamat sampai...selamat bercuti...

Wanie said...

hehe..have a save journey mimito..will miss u n ur celoteh..haha

eva said...

jgn lama sgt menyepi tau hee.. salu jer jadi silent reader blog ni heeee.. :D

syahirooAhmad said...

yea... balik kl leh wat gathering.. :D

aip! kami akan jage blog ni seperti blog ayah kami yang punye.. :P

naim said...

Selamat bercuti.. :D

SoLy SoLicious said...

semoga selamat semuanya~

Abg Stalker said...

jaga diri mimi.ingat kamu dlm doaku. ;)

Iffah Afeefah said...

takmo babai kat opah

kene update jugak

xkire

will miss yuuuuu uwaaaaa

Lea Isnawi said...

nak g mana tu mimi?
g bercuti ker??

elok2 kat tempat org

era kecik said...

waa. nak balik kampung? beztnye.. hehehe .. era akan selalu menjenguk blog cik aimie nie.. hehehe..

# cantik header tu ^^

Ezad Skytech said...

semoga selamat sampai ke destinasi ye mimito..:)

zahidah seran said...

take care dear.
gonna mish u.
eceh.
tengok2 kang lagi kencang update dari kampung,xsempat nak rindu..=D

JIJI YU said...

nk adiahh

Citra NaniZam said...

Yeay balik kg... semoga selamat sampai ya..
minta tlg support citra ya dengan tekan button share tweet dan google +1 dan tinggalkan komen sekali.. jasamu amat2 dihargai

http://citrananizam.blogspot.com/2011/11/gadget-impianku-adalah-samsung-galaxy.html

fany wany said...

selamat bercuti!

sergeant keroro said...

holiday kena beli hadiah :p

Chegu said...

welcome home...

ShahzCudin said...

selamat cuti, selamat jln, selamat segala-galanya..

i.Allah akan dtg sini selalu..

farah hanim said...

comel header tu
sejuk mate memndg ^_^

Saiazuan said...

have a happy weekend :D

abghani said...

slmt holiday

Fyfy Liew said...

haaalaaa baru je nak ajak jln2 cuti ni. sobss! T.T

Cik Sara said...

Uit! sampai KL tu mai lah melawat saya yang keseorangan ni...Hahahaha..

Bape lama berkampung di kampung???

Norlida Ramli said...

semoga slmt pergi & balik..hehe..

insyAllah akan jage molek 'kerana lily'..

Bidadari Syurga said...

happy holiday sayang... take pic awan untuk akak... rindulah....

Kaca Lensa said...

see you soon adk kayu!! miss u.. hehe

Asyikin said...

selamat bercuti :)