Monday, November 14, 2011

selamat tinggal kuning, kembali putih suci nya lily

Bismillahirrahmanirrahim..




Selamat petang semuaaaaaaaaaa! ohoiiii, dah la melalak tukan mimi, heeeeeeeee.. Ape? ape? tak dengar, taaaakkk, nak cakap nihhhh..

Semalam, lupa nak cakap babai kat si "Kuning" yang lama, heee, sedih jugak meninggalkan si kuning yang lama, dan kembali kepada rupa asal, si putihhhhh, heeeee..





heeee..dulu belog ni asalan kelahiran kaler itam >>>>> putihhh >>>>>kuning>>>> putih balikkkk.. Walaupun minat kaler kuning dan hitam, asenya Lily memang sinonim dengan putih kan.. Heeee.. Sape lah yang hajen buat semua ni annn?

Mimi tak kretip, tak mandai nak edit menatang2 coding template mende alah ni, hehee. makanya, ada sorang yang bermurah hati lagi kretip dan inovasi ni la, yang bagi hadiah edit2 ni kat mimi. Baikkan die? hehehe, die mang baik pon, penuh misteri kalah misteri nusantara..heeee..

Sape dieeeee?

jeng jeng...

My little sweettie neberhood >>>>> Panggil aku han




Sesape yang kenal die, memang la tawu die, hehe, Mang la kan? Isi entri nye, sepanjang kenal die agak menyentap jiwa yang buat den nak baco lagi aih..heee..tak kenal, maka tak tahu gapo2..heeee.. Jom kite melawat, menziarah Han ni meh! Untung2 edit untuk kome pulak..heeeeeee...





p.s: BUat cek han, hadiah kamu ni, terlalu la beso, buat den yang hanya cebisan di blogger.com ni, mekasihhhh bangaaattttt! love U sweetieee!!! =.<




23 comments:

Syana said...

lainnye. putih bersih gitu hehe

Asyikin said...

putih itu suci *tak memasal* hihi

Paris Lipton said...

putih pon oke jgk...rse nk ubah jgk tp mls nk ngadap coding! huuu

Iffah Afeefah said...

igtkn opah

agak mintak tlog die

die nk wtkan ke

EyqaLuvender said...

cantik la han buat utk mimie...
ha'ah,lily putih melambangkan kesucian... =]

Saiazuan said...

brtukar!!! huhu :D

ShahzCudin said...

hhuuuuaaaaaa!!!!
mmg suci tulus mulus...
putih..sama ngn warna lily...

Daddylicious said...

warna kain kafan ni nampak suci ...hehe

niesa said...

love white

SoLy SoLicious said...

wahh..suke2... thumbs up

bobiedanbad said...

cantik! kita pasukan putih

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp still comel ar twin..

Lia Irdelia said...

wah... dpt hadiah...
untunglah dear... :)

meh edit skali.. :)

Nadzirah K. said...

cantik :)

JIJI YU said...

mmg suci

A.I.N.S.Y.A.H said...

wahhhh dah lain..putinya die... ;D

Wanie said...

rindu bunga lily kat header tu boley?hehe

msredcheesecake said...

best ada org wat kan header tuk dia... msred takde sape nak buat, buat sendiri je. tu pasal tak berapa nak kiut... hheee

NadiRah said...

tinggallah si itik kuning yang KUNING...
huk3

♥ p a a n i ♥ said...

baeknyee kwn kamu tolong editkan..hehe

Chegu said...

macam tali [pinggang taekwan do je, pas kuning, hijau...hahaha, ke terbalek e, saye bukan orang tae kwan do, hahaha

Chegu said...

macam tali [pinggang taekwan do je, pas kuning, hijau...hahaha, ke terbalek e, saye bukan orang tae kwan do, hahaha

Chegu said...

macam tali [pinggang taekwan do je, pas kuning, hijau...hahaha, ke terbalek e, saye bukan orang tae kwan do, hahaha