Friday, November 25, 2011

4-2

Bismillahirrahmanirrahim..




Disebabkan keadaan tenet sangat la "baik" kan, maka mimi menghabiskan masa dengan membelek library novel ku yang terbina daripada tahun 2003 sehingga la sekarang masih kat sudut situ.hehe.

Takkan nak belek novel je kan, opkos la nengok tibi, walaupun kekadang tibi yang nengok mimi, dok kukikukikokuko gelakkan kan mimi kan. hehe. So, dah macam penonton setia pulak. Dulu tak layan tibi sangat sebab ada tenet. Ni sebab tenet tak de sangat, layan tibi pulak.

Ish2.. tulah, habis madu sepah dibuang kan. Hayoo.. Takdelah buang dalam tong sampah pon, buang dalam erti kata lain, "simpan sat", hehe. Mungkin sebab nengok bola ritu, yang final sukan sea, malaysia lawan indonesia dengan opah, dah semua channel sukan mimi nengok.

Termasuklah tadi, kejayaan malaysia menewaskan korea selatan, dalam sukan Hoki, Piala Sultan Ibrahim, 4-2 . Go malaysia! So setakat ni, Malaysia di rangking ke 3, Australia yang masih kekal di rangking 1.Semua pemain, adalah bawah 21 tahun. Memang mude remaja lagii,weewiittt =p 

Mujurla ada astro, tak delah mati kutu den nak buat ape. hehe. Nengok sukan dengan opah tu. heeeee.. Opah kome minat sukan tak? =.<



p.s: Teringat buku lali retak sebab main hoki, ngilu masih terasa sampai la sekarang, wuwu..eh, ni otopublisssshh taw, sebab keadaan tenet yang kacau bilau..wuwuwu..


13 comments:

Iffah Afeefah said...

opah y ni mmg mnt sukan

Lea Isnawi said...

alala ternet slow ke? patut jarang on9 dh

Yatie Awang said...

akak lupalah hari ni ada hoki...waawaaaa...

redza said...

malaysia mmg bertaraf dunia dlm sukan hoki..kiranya buleh mencabar pasukan handalan lain

Lia Irdelia said...

hye dear..
pemain hoki rupanya dia..

:)

FarHANa aZwA said...

intenet sya pn sgt la "baik" linenyaaa hahaa

naim said...

Kurang minat hoki

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Sinetron indon tak nak tengok? Kui3.. ;p

sergeant keroro said...

hehe, takde tv la opah :P

Wanie said...

mimi peminat sukan eh?

Saiazuan said...

hmm xde msa nk tgk tv.. :(

kura said...

kenapa ada wewittt? amboi kakk :0

SoLy SoLicious said...

sni xdak tv..hoho... kne trun cafe la..huh