Sunday, October 23, 2011

11.30pm ~ tak tahu nak bagi tajuk ape, boleh kan.

Bismillahirrahmanirrahim..




Huwaaaa, sebelom mengkatopkan laptop, ada sowang cek blogger dari Taman BUnga lily saya, sis 92, heee, suh mimi join ni.. erk, cam tak bape paham, tapi nak menceriakan die, keke, mimi ase cam sonok pulak nak jawab soklan-soklan die tu..TAPI cam tak paham pun ade.. =.=

Mimi buat ape yang paham la ye..keke (suke ati aku jek..hahha).

okeh, ni soklan-soklan yang sis 92 ajukan kat mimi, bergetor jek jiwa nak menjawab..haha :


nama sebenar awak dan nama manja dalam keluarga/kawan?
 --> Aimie Amalina, nama manja , awww, orang selalu panggil aimie, mie, mimi kekadang, kalau famili selalu pangey ina =]

bila diri sangat sedih atau teruja, siapakah orang pertama yang kamu kongsikan perasaan tu?
--> truly, susah nak bercerita dengan orang tetapi kalau dah nak bercerita sesiapa pon boleh jadi orang yang bertuah tu, kiki =]

umur awak dan hadiah hari jadi yang paling kamu sayang?
--> baru sahaja menjadi 23 tahun, hadiah hari jadi? erk,2 tahun lepas,paling terharu, terbang nya ayah dari sabah ke UTM sebab mase besday ari tu kene kayap =.=

jenama laptop yang kamu guna sekarang?
--> jenama, HP

hobi dan minat kamu?
--> blogging dan bercakap dan muzik

bakat terpendam dalam diri kamu?
--> oohh, tak cungkil lagi bakat ape..kemahiran bercakap kot..kaka =p

masih solo atau tidak..nyatakan sebab..
--> hoooo, siap kene bagi sebab  lagi nih..menitik2 peluh nak menjawab,
single (sebab tak kahwin lagi ) but not available, (sebab bakal dipunyai bakal suami mimi lah, someday nanti, insyaAllah..)  

kenangan waktu sekolah yang paling kelakar
--> satu2 nya pompuan dalam kelas kene join sekali jalan itik pusing sekolah sebab monitor kelas buat cikgu BI majuk, nasib badan la saya seorang je pompuan dalam kelas, huuuu..sob3..kelakar ke? kelakar la jugak sebab kene nyanyi sekali kwekkwekkwekkwek.. hehe =]

cerita kartun kegemaran?
--> huuuihhh, kalau senarai, tak lah terkata, sume katun suke kot. hehe. Tapi selalu yang tak lekang dek otak, adalah doraemon. Sedih, doraemon dah mati.. huuu =(

lagu yang kamu paling benci?
--> benci? lagu yang ngarot carrot =p

rakan blogger yang kamu paling suka dan kata-kata untuknya..berikan jantina berlawanan..
--> erk, cam payah je nak jawab.. tak jawab bole ke?kakakaka.. sebab ase nye tak penah telek deme ni jantina ape.. pakai bace jek..hehe.. Tapi tak menjawab soklan pulak.. okeh la.. belog lelaki yang awai mimi bace, belog cucu mimi, boboi boy, keke, Sergeant Keroro..

Boboi! dok kat UTM tu molek-molek, belajo ajin2.. jangan memain.. jangan buntu2 dah lepas ni kalau nak buat entri taw.. opah doakan yang terbaik untuk cucu opah sowang ni..keke =]

Okeh, oredi finish.. time tu sleep..ohh..jengah2 la sis 92 tu ye..hehe.. selamat malam kome!



p/s: sekali buka mukabuku rini, penuh wall dengan ManUtd  ManCity, kan beshh kalau ramli pon turun padang tadi =]


18 comments:

Iffah Afeefah said...

Boboiboy haha
K.ngh terminat lak ngn lagu tu

maszull said...

assalamualaikum mimi...hahaha panjangnya kn tapi yg bestnya tang Doraemon yg dah mati....betul ke Doraemon dah mati...:)

NasZ said...

soalan yang mencabar minda. hehe. single ek? bleh ngorat ni. heee.

ctk said...

hehehe..ct pon da jawab :D

kena jalan itik?wt bunyi kwekwekwek?hahahaha...lawak~

Nadzirah K. said...

kesian kene jalan itik,mesti mmg tak boleh lupa nye la..hehe

Yumida said...

wah,.ade peminat..hihi

Umie Artoqiemie said...

kira cam biodata tahun 6 dulu lah ni hehe :DD

sha my heart said...

wow, suka keroro..he's my friends. lama tak 'lepak' sama. dia pun sibuk je dgn study skrg ni.

Fatin Mraz said...

rajinnya AA nih.. =]

FasiHaH SupiaN said...

hmm sargeant..oh kero kero

Wanie said...

23 tahun?ok kite same mimi..hehe..

yen(toka ziizokukuto) said...

eh,,doremon dah mati ke,,cer citer cer citer,,hehe

Kak Yatie said...

ooo...itu ye mimi,
akak suka conan, doraemon pun suka

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..wah soalan yang menguji minda tu .. hihihi

Kaca Lensa said...

waaa.. cm kne interbiu jek.. kih2..

era kecik said...

assalamualaikum aimie (^^.) teringat kat kawan era.. hehehe

p/s: nama aimi ngan kawan era serupa.. hehehe

msredcheesecake said...

macam artis yg kene intebiu... hheee

zahidah seran said...

kwekkwekkwekkk..
kelakarnyaaa...!!