Tuesday, October 4, 2011

5 isu entri best hari ini

Bismillahirrahmanirrahim..




tadaa! ceit! tetibe dah tadaaa..keke.. Sajelah..dikala pergerakan mule memalas macam panda.. maka, terpandangla mata ke arah segmen abang ben yang agak kecomelan disitu.

kalo nak join sile klik si baju merah dan sitopi merah ini ye!



okeh, entri yang berjaya menarik minat mimi pada hari ini, mempersilakan :


kenapa?
sebab mimi sangat cinta untuk melalak dan menyanyi tetapi sensorang jelah..hehe..kalau orang dengar asik kene kritik, so, nyanyi sorang-sorang. Dan tak dinafikan, suke nyanyi lagu omputih yang kekadang, bukan lagi kekadang, mostly liriknye, ntah pape, sehingga kan terlepas pandang. Aduhai.. peringatan ni membuat mimi supaya bijak pilih lagu untuk melalak lepas ni. peace! maceh kak ngah =]


kenapa?
sebab mimi suke makan ikan dari ayam.. hehe. Mama kat rumah ni tak makan ayam, maka lauk kat rumah hari-hari mostly ikan. Ase petua ni elok di tampal dan dishare dalam rumah mimi ni.. hee. Maceh mama! =]



kenapa?
sebab nye, dah tak mampu melihat bayi dibuang, dikorek dalam rahim manusia dan ditanam hidup-hidup pun ada.. Dah macam satu hobi masyarakat sekarang pula.. Entri ni menyedarkan diri, mengingatkan diri, sedar dan sedar, supaya SILA JAGA DIRI kamu wahai mimi.. huu..terkesan melihat bayi di tarik keluar dari rahim ibu..T__T
maceh akak sunah! =]



kenapa?
sebab nye, walau hari-hari hajen dok hupdate belog, kekadang mungkin merepek merapu meraban, entri ni siap saya bookmark lagi, hehe, kot ketandusan idea di satu ketika nanti. Almaklum, otak bile beku, jem mentega itu harusss terjadi..kekeke.. maceh ezad! =]



                                                 hang
kenapa?
Sebabnye, pun saya baru tahu juge, baby yang comei yang geraaaammm jek ase dihati ni, tidak molek terlalu dipuji mase die kecik-kecik, sebab nye, mengelakkan dari bayi-bayi ni diganggu oleh makhluk halus.. Dah la mimi tak bole tengok memane baby, pantang jumpe.."alolololo..coooommmeeeiiiinye.." ish2..anak sape ni..nHuuu..so lepas ni kene kawal sikit word comei yang keluar dari mulut..hihih..maceh akak diana!=]


okeh, sebenaye, banyak lagi entri bes, tapi abg ben minta 5 je, maka 5 jela saya bagi..mematuhi peraturan. terma dan syarat..cewaahh..hehhe..pelagii..jommm join!



15 comments:

Iffah Afeefah said...

Ermm bestla entry2 tu. Kne terjah ni.

Ps:pasai comei tu betol ke eh

hira said...

ehem ehem. saya ada baca salah satu dari 5 tu. haha :D

Bidadari Syurga said...

entry bes... ben memang suka buat segmen yeak... heeeeeeee

merahitujambu said...

bagus buat segmen cmni kan

bobiedanbad said...

penulisan dan entry mereka adalah menarik

diana said...

terima kasih sebab menyukai entry itewww..gedik tetibe!hahahahah

Panggil Aku Han said...

rajin nye join,,^_^

Kancil 8349 said...

memang best entry mereka....jom terjah

Zie Fauzi said...

entry gugur bayi tu x sanggup tgk..

.

Jom singgah ziefauzi.com sini pulak.

NasZ said...

best ni. tak sempat nak join.

MOHD NASER.com

Fara E's said...

cam best jep semua entryy

sergeant keroro said...

sobs. mana entri boboi T__T

msredcheesecake said...

suka entry cik iffah juga

Sunah Sakura said...

thanks sayang...

sha my heart said...

Pergh, terbaik la..

Entri diorang pun bagus2 semuanya. Bila la Sha nak dapat buat entri macam diorang ya.