Friday, October 21, 2011

Contest Mari Berpantun Bersama YUI

Bismillahirrahmanirrahim..



holahop!
macam dah lame tak menjoin kan diri dengan segmen dan contest sejak mendiamkan diri hari itu..hee.. So, ase macam nak join sebaaaaaaaabbbb tertarik dengan contest my twin (besday sama, baru-baru ni..keke)


sesape nak join, klik kat banner YUI comei ni ye.. hee



okeh, dah name contest pantun, so, kenalah buat pantun, 2 kerat ke 4 kerat ke, berkerat2 ke, bertemakan Hari lahir.. heee.. syom la bace pantun mimi untuk cek YUI ni :

hari minggu je teringin nak makan lolipop,
aduhai, tak lama lagi bertambahlah usia Hidop.

dah nama lolipop, mestilah manis,
bertambah nya hidup,kuatkan jiwa jangan selalu menangis.

manis warna warni lolipop menawan dihati,
semoga hidup mu kembar ku di berkati Ilahi.

lolipop ohh lolipop aku cinta kamu,
selamat hari lahir semoga pelangi selalu menyinari hidup kamu.



weee~ berminat? berminat?  ape lagi, jom la berpantun dengan cek YUI!

di kesempatan ni, nak bagi lolipop maya buat kembar lain mak ayah yang sama besday dengan mimi ni.. heeee... nah sile simpan baik2 ye YUI, kiki :







22 comments:

Ini Kisah Tia said...

hehee .. nak joinnn .. toink2 :)
gudluckkkkk :)

Ku Azhar said...

aiyookk!! smua lolipop nie....hehehe gud luck!!

Yatie Awang said...

mimi, awatnya lolipop je...akak tak suka lah, manis, nanti sakit gigi heehhehe

Budak kecik suka lari-lari,
Orang dewasa suka menyendiri,
Jangan makan lolipop hari-hari,
Nanti sakit gigi tanggunglah sendiri.

Qhaifa Nur said...

lolipop oh lolipop sayang
moga hidupmu sentiasa diberkati allah sayang

sori jangan mare, kalau salah tulis he..he..

sha my heart said...

erk, otak dah berkarat nak pantun..kena asah semula

Saiazuan said...

lolipop! nakkk :D

Saiazuan said...

p.s blog kamu ni smakin lama smakin rmi pembaca.. keep up!!! :D

Ezad Skytech said...

hee...kreatif2..tiap pantun ada lolipop ni...(^^,)

mizzkechique said...

gud luck!!! =)

zahidah seran said...

gud luck!
lamanya tak berpantun...=)

♥ norlida ramli ♥ said...

alolo..comey je kad besday lolipop tu..nk jugak..hehe

btw..wish u luck! ^^

siti kektus said...

Ni da mcm pesta pantun je. Hehe

Kakzakie said...

wah bestnya birthday sama hari
berpantun sakanlah mimi hari ini

lollipop besar gedabak
tak ada ke utk kakak

Happy birtday you all berdua
moga diberkati Allah sentiasa

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..manisnya lolipop..dap2..
nak strawberry punye..hehehe..

tq dear..suka sgt pantun tu!!

good luck!!

ShahzCudin said...

nk try jgk la pantun serangkap dua..

Panggil Aku Han said...

waa...cam best lorh...

Hanie_Dew said...

woweeeeee..pantun tu kiut. kagum aku kejap.ahahahaha..

orang selalu judge kite on the spot kan.. mmeg sengal kejadian ko kat job fair tu. ape lagi bagi la jelingan maut kat sape yg bg statement tak semenggah tu. hihihihi..

yen(toka ziizokukuto) said...

pantun utk budak ijau ni ,,takde ke??heheh

Bidadari Syurga said...

heeee menikmati entry kamu aja sayang...

p/s: akak sokong dari belakang ajalah yeak..... heeeeeeeeeeeeee

nazira said...

wah.. mentang2 bulan bahasa yer... hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Iffah Afeefah said...

Erm opwh sokmo kretip
takmo lawan

Cik Muda Sae said...

kamu sangat chintekan lolipop yep?? huhuhuhu~~