Tuesday, October 25, 2011

intebiu lagik?

Bismillahirrahmanirrahim..




ase sonok pulak nak intebiu orang..kikiki.. Kak sha berminat dengan mimi, hihi.. maka die soh jawab soklan2 die ni,

okeh mimi akan di intebiu dengan rela hatinye lagi, tapi tak berniat nak meneruskan game tu,kiki (sori kak sha, terpaksa break the rules..just want make u hepy wif my answer..kikiki) , sebab tak tawu nak tag sape.. so..tamolah teruskan game tu..hehe

okeh, tanpa mensedekah masa lagi, tengok soklan yang kak sha intebiu mimi ni:

1.Nama penuh dan suka orang panggil apa?
ase sume dha tawu kan, tak tawu pon, ehem, nak perkenalkan diri lagi.
My name is Aimie Amalina, tak kesah owang nak panggil ape, asal comei, selalu owang panggil aimie@ime@mie@mimi


2. Umur
baru je lengkap menjadi 23 tahun =] (mude lagi kan..)


3. Apa pekerjaan sekarang? (termasuklah student).
ohh, soklan yang payah nak jawab, baru habis jadi student dan bakal jadi student lagi kot, kotlah, tengok lah rezeki canne..keke=.<


4. Apakah nama dan tempat belajar/kerja korang?
Dulu belajar kat smakk, semetrik, Kmk, lastly kat UTM dan bakal menjadi student _ _ _ _ 
(isi sendiri..kiki)


5. Siapakah orang yang paling korang sayang?
mama dan apak dan sesape yang sayang saya!


6. Sejak bila berblogging?
22 April 2010 tapi kan tapi kan, baru tahun ni jadi aktif semacam..keke 


7. Adakah serius berblog?
err..siyes kot tapi tak kerut2 lagi la bile berblogging..hehe..maintain enjoy! =.<


8. Kenapa berblog?
sebab nak berbelog! ohh jawapan tu ase nak tampo kan..hehe. Pestime buat belog sebab ase sedih sangat time tu, tapi sekarang sekadar seronok2 sebab mimi suke kawan dan kawan =.<


9. Bila nak berhenti berblog?
Wallahua'lam.. hanya Tuhan yang tahu bila saat tangan ni tak mampu lagi menaip dan mengerah idea keluar lagi.. =]


10. Korang ada martial art? Apa pandangan korang terhadap martial art (seni mempertahankan diri)?
ohhh, mimi ada seni melindungi diri dengan spray perfum..keke.. Sangat berminat tapi takot sebab diri ni cam tak stabil jek nak join martial art =p


11. Siapa yang banyak membantu anda/ kawan baik dalam blogging dan sertakan ucapan penghargaan untuk mereka.
ohhh...soklan ni sangat seronok untuk dijawab. Opkos la sahabat handal terdekat. 

orang yang banyak saran  saya dalam blog ni asalannya Sarachan, jiran mate depan bilik waktu kat UTM dulu atau saya panggil die akak air..heee.. Semoga selamat menghadapi life baru di UTM kL!

kawan baik dalam blog?
asenye yang paling close dalam maya ni, my cucu lagi sowang ni, kak ngah atau nama sebenar Iffah Afeefah. Cepat sembuh sepenuhnye ye kak ngah, jangan nenakai =p


ha..sape lagi nak intebiu mimi?..lai2..hehe, dengan rela hati je mimi nak jawab =]


16 comments:

Iffah Afeefah said...

Mekasih opahh

ase mlm ni mgkin mngis lg hurmmm

naim said...

Salam alaik

terima kasih.

era kecik said...

wah! dah lama berblogging rupanya.. hehehe :)

Fara E's said...

dah jadi retis eyh , haha

NasZ said...

hahaha.. jawapan standard je.

Ezad Skytech said...

hee...tenang je jawab soalan kan....heeee~

best tak interbiu...? (^^,)

alexa yussida said...

1st tyme singgah..nape lily?aimie suka lily?my rumet nama lili..hehe

ABU said...

ni kena decide betul2.. nak stdy lagi ke atau kerja..hehehe

Norlida Ramli said...

kena interbiuw cm retis nih.hehehe..

sma la dh lama buat blog tp taun ni br aktif sket.sket jela x byk..hehe

Bidadari Syurga said...

hamboi begini punya byk soklan....?

Lia Irdelia said...

phew..
org fofular katakan...
erk,, buley mintak otoggrap?..
heheh

Pendamba Mawar said...

panggil sayang boleh?ahaha

sha my heart said...

Tq sayang.

Oo, dah konvo ek? igtkan student lagi sb tu tanya kenal x, Azri a.k.a Keroro. Ternyata sgt kenal kan? Opah dan cucu lagi. =)

Kalau nak sambung, good luck =)

Ambil la martial art, tak rugi =)

Addin said...

mimi :D comel

ctk said...

wah...rajin ye kamuu...hehe
eh, npe pnggil dia akak air..hahahaa..cian dia

maszull said...

assalamualaikum mimi....semoga meneruskan berblogging yer...:)