Monday, October 10, 2011

memoRabLe monday #6 : Man Utd vS the sTore

 Bismillahirrahmanirrahim..





nak di jadikan cite entri ni, bermula lah sorotannye ye.. sebelom ni.. ce kome tengok due mende ni :





verSuS


okeh..dah tengok gambo? okeh, layan pilem-pilem ni pulak ye :

#pilem 1 :
akak indonesia : ni air apa ya?
lelaki Malaysia 1: oo..ni air F&N kak..
akak indonesia : oo..air pepsi yang mana ya..?
lelaki Malaysia 1: yang ni kak (sambil tunjuk air pepsi)


dok tak lame.. kendian..berlaku pulak..

#pilem 2:
lelaki Cina :susu kotak ini tiada yang baru ka?
lelaki Malaysia 1: ooh..tak tahu la saya..
lelaki Cina : (meneruskan pertanyaan..blablabla)
lelaki Malaysia 1 : eh..saya bukan pekerja sini..



okeh..nampak tak ape yang nak disampaikan? keke.. oleh kerana memakai jersey Manchester United, diri lelaki Malaysia 1 itu disangkakan pekerja THE STORE yang hensem lagi bergaya.. kekeke.. Mungkin dalam pale deme waktu tu:

asal merah je terus cop------> pekerja The Store...

hehehe..hayooo..lelaki Cina tu terus mencari kemana pekerja THE STORE yang original..hehehe.. Apalah nasib kawan saya tu..muke telus sangat kot.. keke..

Lepas ni kome kalo pakai baju merah, berkire-kire dulu nak masuk the store ke tak..kikiki..



15 comments:

Ezad Skytech said...

lepas ni kalau pakai baju merah jangan masuk the store...hee~

Fatin Mraz said...

hehehe!

NA said...

Haha tak nampak lambang baju tu kut.

-wina1979-

delarocha said...

kalau pakai jersi chelsea?

Run Away said...

hahaha...lepas ni takot nak pakai baju wana merah masuk the store...;d

ShahzCudin said...

keh3x..ingatkn pasal pe td..MU VS The Store..

Deeyaudeen Sabri said...

errr.. blur jap. :P hehehe

Iffah Afeefah said...

Erm sian
pdn mke

EyqaLuvender said...

ade plak mcm tu...cian laki tu...uhuk3...

msredcheesecake said...

Hahaa... Kdg2 msred xpakai baju meraah pun disangka pekerja kedai....

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe..akak slalu kalo gi pasaraya,org tnya akak brp harga...barang kt mana.. & etc

Bidadari Syurga said...

heeeeeeee alololo... cian member adik tu...

diana said...

hahaha...
kesian betul..
kalau dia mintak kerja kat the store mesti dapat tu..
heheheh

AzatLazat said...

malas nak komen lah pasal man u
:P

ctk said...

hahaha..hehehe..ct pon pnh kena..eceh..malu siot.. :D