Thursday, October 27, 2011

pengabaian

Bismillahirrahmanirrahim..





semakin lame dah semakin sepi
sepi melayan sunyi
tak tahu ape yang sepi
sepilah
paham kan?

tak paham ke?
buat-buatlah paham ape yang sepi..
macam mane nak paham kalau tak cite kan?
apelah mimi ni
okeh, dah cepuk dahi sendiri, ouch!

sepi lah
account MUKABUKU@pessBuk@ Fb tu
makin lame makin sepi
sebab ape eh?

sebab dah ade belog ke?
may belah.. tapi seingatnye idok jugak
sebelom aktif belog pon
sepi jugak..

yang membuatkan diri terpaksa
membuatkan nya tidak sepi
sebab ada 2, 3 orang ni
yang selalu ada di sana

jadi, buka mukabook ni sebab merekalah
emm..
sepi sebab dah tak meriah macam dulu
atau sepi sebab segan dengan mereka?
entah.

dulu
ape event kelas
semua hupdate, gambo berderet.
gelak2 dengan memember kat Fb

tapi sekarang
semua dah benar2 menjadi "dewasa"
semua dah "mencipta" diri masing-masing
termasuklah diri sendiri

mimi, kau nak jadi ape sebenarnya?



17 comments:

Eera Shera said...

tu la..pesbuk makin sunyi..masing2 bawak diri..bwk diri ke twitter pulak la..hehe

farah hanim said...

hehee
kalau sepi
meriahkan la ^__^

Ezad Skytech said...

semua da lari ke blog dan twitter kot...heee~

Paris Lipton said...

kehkeh samela fb jd sepi, jum tweet2 hehe

zareliqa afiqa said...

sama2.weee~ fb makin sepi. Duk dekat blog jek. Rasa bosan ngn fb yang ntah apeape skunk ni.=.=

SoLy SoLicious said...

FB kite pun sunyi dh...huhuh

JIJI YU said...

ape tu mubukua

Asyikin said...

satu hari, semua akan mencari jalan hidup masing - masing :)

sis92 said...

wuu sis takdak fb pun lalala :P

diana said...

fb akak meriah dengan blogger je...
yang bukan blogger tunggu untuk diremove sorang2 sebab kebanyakan nya tak kenal..
ekekekek

Bidadari Syurga said...

rasanya kawan2 di fb adik tu ada aja... masing2 dah ada life baru tak? adikpun... adik berblogging... mungkin mereka tidak...

p/s: akak ada... suatu hari nanti bila adik dah keje atau apapun bizi... mesti soalan yang sama terbit untuk mereka buat adik gak... maaf ya... tak kerap online.... ada urusan...

naim said...

Blogger lagi best..

Wanie said...

same la, sepi je kat FB skang ni..ade group pn x aktif sgt..malu2 kucing kot..

Hanie_Dew said...

takkan la hidup ko dicorakkan oleh mereka itu. don't let it be darling.

syakey said...

kalau fesbuk tak sepi, nanti asyik tekerjar2 dgn fesbuk sampai terlalu obses pulak kan

bagus lah fesbuk sepi. fesbuk skrg pon sebab nk kontek adk bradik, membe lama, n any info pasal subjek2 n berkaitan.

mudah,xmenganggu :)

maszull said...

assalamualaikum mimi....biar pun menyepi tapi ingatan sentiasa ada dan x akan pernah lupa pd semua kenangan bersama2 kekawankn...:)

ctk said...

sama lah kita...sekarang ni memang sepi je fb...penuh iklan churp2 je...skrg blOg yang paling hOt..haha