Saturday, October 29, 2011

meninggalkan la pulak?

Bismillahirrahmanirrahim.



Nak tanya kome, apa kebaikan berbelog? okeh, nak tunggu kome jawab memang lambat, so mimi jawab dulu, heeee. Kebaikannya anda akan dikelilingi anon2 yang comei semuanya, tak kesah la die nak kasi antam kita cukup2 ke atau admire kite dalam diam, awww~

mimi tak sangka pulak, entri mimi yang Kene tinggal?  kelmarin ditelek kembali oleh  cek anon. hoooo..kali ni ye tanya cam ni pulak :


aihhhh, cek anon ni mang seronok nampaknye nak korek rahsio den kan. Ish2.. hehe. I'll l keep the secret deeply in my heart la bebeh!

tapi tamo kecewakan anon ni, nak jawabla jugak, secara general, hehe. cik mimi pernah meninggalkan sesuatu yang amat disayangi? opkooossssss..

1) meninggalkkan laptop ku yang kini menjadi barang jualan di black market gamaknya.
2) sekali lagi pernah meninggalkan purse dakuuu di shah alam time tu.. waaa..melayang 110 hengget nak setelkan IC, lesen, kad matrik segala.
3) meninggalkan bilik kesayangan kat UTM yang umpama korea scene bile baring kat katil. 

banyak lagi,tapi ni yang teringat sekarang, ape2 lagi cek anon? hehe.admire sungguh kamu dengan mimi ye.ish2.. =.<



12 comments:

ShahzCudin said...

si anon ni ade latop awk kot..xpon die yg jumpe purse tu...

ctk said...

dia nak kamo kata kamo tinggalkan bf kamu kot..senang dia masuk jarum..hahaha

SoLy SoLicious said...

si anom tu admire kt awak kot mimito..hehe

NasZ said...

siapalah si anon ni ek? adakah bakal suami aimie nanti? ada kemungkinan gak kan? hehehe.

Norlida Ramli said...

hahahahaa...
mimito ada secret admire lah.nma dia anon.anon malu2 kucing..meoowww...hahahaha

..cik gugu.. said...

heheh abg anon tu kot.. bkn akak anon ..

syarifahsidrus said...

haha..memang general sangat la tu :)

Nalisa Syahira said...

Stalker btl cik non ni . ahha .

Iffah Afeefah said...

Erm mokcik nila

sian anon tu

Ezad Skytech said...

hee...sape la gerangan cik anon tu ye mimi...heee~

farah hanim said...

wahh
der pemnt ye..hehe

zahidah seran said...

kehkehkeh..
at least soalan anon bagi idea kat mimi buat entry kan..
positive side....=))