Thursday, October 6, 2011

lessOn 92

Bismillahirrahmanirrahim..





Pepagi lagi saya terkejut!
errrrr.. okeh mimi, sile bertenang.. coool okeh. Ingat ape kau masih dalam keadaan normal!
hehe..

Okeh, walau terkejut, saya masih nak share lesson rini :




lagi?




dan lagi?





okeh! semua menceritakan hal yang sama.. S A B A R
hari ini saya nak bersabar je.. Cehh.. dengar macam serius!hehe.. Serius la ni, tak main-main.. sabar sebab ape?

Mungkin ada isu yang  saya bawa dalam belog  sebelom ni ada yang sensitip.. tapi tak ada ape niat pun, hanya mengutarakan isu yang hangat sekarang je..

Mungkin deme sentap.. Nak buat macam mane.. terkene batang idung deme kot.. huhu.. Tak pelah.. sendiri buat, sendiri tanggung la kan mimi!

Tak pe.. saya masih cool =]
takkan nak benti blogging sebab ni kan? dan tak sangka ada pulak yang care dengan itu.,. kikiki..

ops, saya tak kawen lagi ye akak enon! kiki =p


14 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

sabar ngan setiaappppp dugaan yg mendatang .. serangan mak enon sekalipun :D

bobiedanbad said...

Teruskan bersabar

JIJI YU said...

yg penting mentaliti tu kena set awal

SweetLikeWhat said...

sabar buat kita jadi lebih kuat :)

Bro ahmad said...

orang penyabar ni banyak ganjaranya

Ezad Skytech said...

kalau ada mak enon tu..buat2 tak nampak2 je..hee~

Nadzirah K. said...

yg pnting sabar :)

Deeyaudeen Sabri said...

errrr.. mak sentap nok.. miahahaha.. :P


sabar tu akan dpt hadiah tsembunyi dri Allah. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sila cool ea..hehe..

Zul Fattah said...

org penyabar boleh msuk syurga.. haha... relex sudah...

Lea Isnawi said...

ada yang sentap dgn mimie ker?
sabar jela mie
masing2 punyai pendapat tersendiri

sha my heart said...

Sabar itu manis. Sabar itu indah. Yakin dengan janji Tuhan, Insya-ALLAH =)

KaK LimAh Si SupiR said...

uitttt..header mimi dh laen ^_^

ctk said...

xpew mimi...sabar2...dia da tua kerepot kOt, jeles ngan mimi..haha