Friday, October 21, 2011

12.59am ~ vRoooommmmm3 lagiiii

Bismillahirrahmanirrahim..




Sebelom nak tido, nak cite ni siket, hehe.. Mulut ni kalau tak tido asik nak bercakap jek, kalau dah tak de sapa nak dengar, menulih la ape lagi. Bagus kan kegunaan belog ni?=p

Tadi ada launch Ducati Monster 795 yang baru punye.. phewiitt! seeemart kot. hehe.. Rege? uiihhhhh harus la lagi semart kan? hehe.. Launchnye tadi kat  LOT 10 KL ha. Cam mane ghope nye si Ducati 795 ni? ni hambek nak kasi tengok kat korang :



Amacam? ada baik punya tak? okeh, sume bole angkat sorang satu asal gune duet halal korang sendiri okeh.. hehehe...

Tapi sebenar nye nak cite pasal ni.. Ada penah tengok or dengar  orang bisik2 ke pasal program rancangan tv 3, GPS Iman ?



Haaa.. sape yang tak pernah tengok lagi, mimi seru lah nak suh tengok program ni.. nape mimi suruh tengok ?

GPS Iman - Geng Penunggang Superbike, Iman? kenapa ada word Iman? sebab program ni sebenarnya, program berunsur Dakwah yang amat relevan la dengan muda mudi sekarang ni..

Almaklum la mude mudi sekarang ni kene gune pendekatan yang lembut lagi berhemah baru maw ikot kan? termasuklah diri sendiri ni =.=

mimi? harusss la tengok ni, sebab dahlah minat superbike, puluhan superbike dari geng Kawasaki sume join nihh.. Tak dapat naik, tengok pon jadilah.. hehe.. Pakcik pakcik tu siap bagi nasihat sume.. 

So, memang tak rugi lah tengok program tibi ni..hehe..Ada selebriti yang join selit2, yang sama2 meriahkan lagi program ni. Macam episod 1 ari tu, ada Danny X-Factor, yang episod ke-2 tu ada pelakon Utama Juvana yang ada tahi lalat kat tu, entah pe nama..hehehe..

(asal aku dari dulu asik promote cite tibi 3 jek..hahahaha )

 waktu siarannya : 7.30 malam, tV 3, Ahad

weee, tengok taw! sambil mencari pengalaman dari kehidupan, sambil2 tu cuci kan hati dengan  ilmu-Nya =]

camat malam kome!



18 comments:

Iffah Afeefah said...

Mnt sme ngn atok rupnye

patutla snyp

Iffah Afeefah said...

Mnt sme ngn atok rupnye

patutla snyp

Lea Isnawi said...

tak sempat nak nengok rancangan tu
sebab masa tu tengah tekun bungkus nasi lemak

hehehe

SoLy SoLicious said...

sini x de tb..sedih..huhu

Mya said...

kacaknya motor tersebut!

zareliqa afiqa said...

Blog mmg berguna bila tak ley tido.hehee~ boleh membebel kat blog. :D
Tgk2..mmg menarik rancangan tu.^^

Addin said...

wahh minat moto :D

Ini Kisah Tia said...

hehee .. Tia tak tau pun .. okey nanti tengok ..

iMBobo said...

mmg smart! tringin nk bawa moto2 besar mcm ni huhu

FasiHaH SupiaN said...

menarik...

Mohamadazhan.com said...

naked bike yang mantop.!

msredcheesecake said...

rancangan ni bikers dia org yg alim ke?

akak tak suka naik moto, suka tengok moto cantik je...takut nak naik...

Musang said...

naik moto besar pon bila hujan bawah jambatan jugak berteduhnya heheh

AyiLarimA said...

Amboi, story pasal motor pulak ye.
Hehe, thanx cox sudi comment kt blog Mira.

*Doakn Mira selamat sampai hari ni. :)

Kancil 8349 said...

Kancil suka motor ducati tu...tapi ndak sempat tengok program tu...ada je aktiviti pada hari minggu

fae jamal said...

moto tuh sgt lah semart kan..;)

nak try la tgk program tuh GPS Iman..mcm best je..;)

thanx for d info! :D

ctk said...

wah..peminat superbike eh...xpernah tgk lagi cter tuh...eh zahiril pon ade??ala..rugi xtgk hOhO..

zahidah seran said...

pernah tengok GPS Iman tu.
rancangan yg bagus...
tapi sebab waktu magrib.
so jarang le tertengok...=)