Sunday, October 9, 2011

1.14am ~ ke TIDAK ADA an

Bismillahirrahmanirrahimm..





selamat malam, selamat pagi..=]

huuuhii, nampaknya ari ni, cek mimi hupdate belog sikit je eyh..ish ish.nape? ntah, mimi pon tak tahu..air surut kot..so, tak boleh nak pi berenang.. erk! tak de kene mengena.. hehe..

selalu buat puisi kan.. sebenanye nak karang tapi tak pelah..esok la! hehe.. Ala, nanti kome mesti jemu gakkan, mimi ni asiiiiikkkkk puisi jek.. hoho.. 

sebelom nak off kan kedai Kerana Lily ni..nak bagi sikit-sikit nota kehidupan dari diri mimi ::

" mungkin kehidupan sekarang banyak yang TIDAK ADA, tetapi.. TIDAK ADA ini lah, yang memangkin kan roh dalam jiwa, supaya bertekad menjadi ADA satu ketika ini..maka, jangan disalahkan ke TIDAK ADA an nanti, kerana ia juga punye makna tersembunyi..."

paham ke? kalo tak paham, hayati sebelom tito eyh! sayang sumeee..! sommm la tito..nunite!



14 comments:

Cik Jannah said...

tidak ada tak mustahil boleh jadi ada. :)

abang, mana teloqq nih?

http://jannahsuhaimi.blogspot.com/2011/10/abang-mana-teloqq.html

yen(toka ziizokukuto) said...

wah,,nice one lily huuhuhuh,,tidoq tidoq,,nanti dr.bangkit bising :)

Addin said...

awesome ! :) mendalam maksud nya .

*masih cuba mendalami mksdnya tu , aha

Jasman said...

xpaham...

era kecik said...

err,, tak fahamlah,,, ayat yang begitu mendalam maksudnye..

p/s: era singgah sini :)

bobiedanbad said...

berusaha mencapai kejayaan dan sesuatu yg di inginkan

enEnfeeL said...

our soul getting stronger with ke-tidak-ada-an :)

SoLy SoLicious said...

bila xde tu lah kite lebih berusaha spya mnde tu ade..:)

nk emel..heee

sergeant keroro said...

boboi xde gambar grad dengan opah, sobs

Qaseh dalia adelia said...

tidak ada bukan bereti sesuatu itu bukan yg terbaik ..

Lia Irdelia said...

saya selalu berpuisi... mimi borink??.. heheh

Santri T.P.I.N.I said...

erm...nampak perkataan Tidak ADA jer..hu3

Fara E's said...

berusahalah ;D

Run Away said...

puisi itu indah beb...;d