Friday, October 7, 2011

kemborkemborkembor

Bismillahirrahmanirrahim..




Twin Cats by ~ HolyRage

Tadi petang pegi klinik.. pastu, nampak la sicomei sicomei ni.. aduhaii.. sungguh la berkenan.. kikiki..

yang abang berlari ke kanan, adik berlari ke kanan
yang abang lari pegi kat emak, adik pon lari kat emak jugak..
yang abang pusing-pusing tawaf klinik, yang adik pon pusing-pusing tawaf klinik juga..
yang abang panjat nak tengok mama die buat ape kat kaunter, yang adik pon panjat tapi tarik kaki abang dulu..

"mak!mak! pissss..pissss! "
"ha..aaah..peaceee! "
"makk..tuu..pisss...!
" iye..ooohh..aah, fish! jom duduk ye.."

abang dan adik dok masih menepek muke kat pintu sambil pegang piss


" syazwan,syahmii, mai siniii.. dok dekat mak, tak mo dok tayang muke kat pintu tu meh..."

kikiki.. comei betoll.. sepasang kembor.. aduhai.. Sembang dengan akak tu, yang abang nye syazwan, yang adiknye syahmi.. Tak penah bergado.. gado pon, baik balik, akrab betol!hehe.. baru umoq 3 taon.. heee comei gile..

due-due pakai baju dan suar warne ijau pucuk pisang.. due-due berkasut sport biru, due-due bertopi biru.. hehe..

dok tak lame akak tu kuar bawa anak-anak die keluar sementara nak tunggu giliran deme masuk bilik rawatan. 

15 minit akak tu masuk balik dengan anak kembor nye, yang sorang bawa otomen, yang sorang lagi bawa mainan masak-masak, kiki.. (budak laki pon main masak-masak ye..kiki..comeinye.. )

kongsi-kongsi main ha.. kekeke.. comeinyelah.Nak ada anak kembor gak..kekeke.. comeinyelaaaahhhh...~Tapi kembor ke tak ke, tak kesah la, memane pon, rezeki Tuhan kan? =]

Bagi yang diluar sane, masih menanti rezeki cahaya mata, mimi selalu doakan agar, 
akak-akak, abang-abang, pakcik makcik, dimurahkan rezeki ye.. InsyaAllah =]




16 comments:

bobiedanbad said...

saya juga masih menanti..mudah2an murah rezeki.

JIJI YU said...

mmg kembor spesies gaduh kejap je

kotak bulat said...

budk kecik mmg comel..hehhe

SoLy SoLicious said...

comel2.. geram ha nengok

Panggil Aku Han said...

rasa sweet sgt bila bca entri ni..:)

iMBobo said...

mana tahu die adik beradik?hehe

ILA HonEyBuNNy said...

comeii..

ila suka anak kembor....hehe...

Fatin Mraz said...

suke anak kembar ye? selalu vision, kang dapatlah tuh..anak kembar..

shameel Iskandar said...

mmg seronak lihat telatah anak2 kembar. Cuma waktu masih baby, penatlah sikit mak dan ayahnya. Tapi bila dh besar mcm usia 2 or 3 tahun, kita mula terhibur tgk telatahnya. Berpakaian msti sama dari kasut hinggalah gaya rambut. sgt comel.

NasZ said...

mimi nak anak kembar? g kawin cepat. hehe.

MOHD NASER.com

msredcheesecake said...

tengok anak2 depan mata mmg pengalaman yg best...

NA said...

Samalah nak juga anak kembar. Seronok tengok muka sama. Keke. Lagipun jimat masa sekali 2 anak. Haha.

-wina1979-

Run Away said...

sy sentiasa berangan nak baby kembar....hek..tapi tak kawin lagi ar...;d

syakey said...

konfem ramai nak kembar. tp nak jaga, fuhhh susah kot. aku tgk,seksa jugak mak mak kembar nk jaga lg lg time baby....

♥ norlida ramli ♥ said...

alolo..kiutnya kucing tuuuu...
suke ngat!

maszull said...

salam mimi...rezeki nak wat cam nekn...tapi mmg seronok ada anak kembar...:)