Saturday, October 29, 2011

semakin hangit di blogspot.com

Bismillahirrahmanirrahim..




wah2, kemain la virus tag mentag ni makin menular ye..keke..termasuklah diri sendiri pun kene menjawab gak nih, tak pelaH,sementara tunggu idea lain masuk.. okeh, mimi nak jawab 4 tag terus nih. hooooooo.. dengar baik2 ye =]


tengah belaja ke keje ke skolah?
tengah tanam anggur, keke =]
pencuci muke ape yang korang tengah pakai skang?
take care Garnier, besh! =.<
pengalaman paling2 pahit korang penah alami:
eksiden moto, kene seret, aihh..sakit gile.
mane lagi bes : bruno mars @ anuar zain?
sebagai rakyat malaysia, anuar zain la =]
uplod gamba 2 orang yang paling korang sayang:
bukan orang bole tak, sebab dalam laptop tak de gambo, ade gambor ni je :


















komen sikit blog daku ni :
awww, menawan di kalbu~
pandangan korang tentang daku :
comel+suke cakap kot+ full confident =]
mane lagi prefer : celcom berokband @ maxis berokband @ digi @ yang lain?
saya pengguna celcom dari 2005 lagi, so, celcom sipotband la =]
sape artis yang korang nak sangat2 jumpe:
artis yang nak jumpe mimi kot..keke =p
artis yang kureng suke:
artis yang "no komennnn" haha =p
pandangan korang tentang blogger2 sekarang:
meriahnya sebab budak sekolah rendah pon dah ade belog, ohh saya sungguh terlambat =p



yang di dari kak ngah, Iffah Afeefah comei pulak :

1. Sayang diri sendiri tak?
opkosss la kak ngah! i love me my self and I
2. Blog atau MukaBuku?
blog dah lo ni =]
3. Ada buah hati?
ada, aww =p
4. Dah kahwin ke belum?
belum mehhh, solo molo lagi =]
5. Suka baca buku apa?
motivation book!
6. Ada twitter?
ada, sile add @aimie amalina
7. Suka baca blog ni tak?
harusssslaaaahhh, pengkomen tegar kan? =p
8. Tengah buat apa sejam dari sekarang?
klik2 cari koje sayang =]
9. Dah khatam Al Quran belum?
alhamdulillah sudah kak ngah =]
10. Kalau ada sejuta nak buat apa?
buka partner ship Opah Lily Fotokopi  =]
11. Ada anak buah tak?
belom sebab tak de sape yang kahwin lagi =p


okeh, dari norlida comei pulak :

suka warna ape?
biru+kuning+light colour
sudah ada kekasih/suami/isteri & sila nyatakan nama.
kekasih ku adalah shenton =p
pernah fail subjek masa sekolah?kalau pernah sila nyatakan.
LK, Lukisan kejuruteraan, ohh, malunya =.=
dulu wang saku berapa?
bawa bekal pegi sekolah,kat U pulak biasiswa, so pandai2 la hidup,=p
pernah ada cinta monyet? siapa cinta pertama korang.
ohh sangat qudus dulu, so tak de =]
ape pendapat tentang cinta sebelum kahwin?
baik jika serius kerana-Nya .
ada kawan baik tak?
ramai kot. hehe =]
sejak bila buat blog & siapa yang menjadi inspirasi anda
22 april 2010, tapi baru ni je aktif, semua blogger inspirasi ku! =]
suka binatang ape?
yang ada bulu2 omei, cam renaaaabbbbb =]
tajuk lagu kesukaan.
Futatsu Kuchibiru =]
antara lelaki & perempuan siapa lebih suka merajuk & nyatakan sebab
dua2 sebab dua2 manusia kan? =]



the last one, dari my twin, nurul yui yang comei  :

1) Apa tujuan utama berblog?
ohhh, seronok2 sebab tak keja lagi kan =p
2) Sape yang mempengaruhi kome?
ahli keluarga, sahabat handai.. hehe, buah hati..hehe =p
3) Besh/tak berblog?
besh la kalau tak dah surrender dah =p
4) Pernah terima komen mak anon tak?
penah, admire dengan soklan2 pelik..ish2..
5) Follow blog orang kerana apa?
sebab tangan ni ajin je nak klik "follower" =p
6) Antara follower kome yang rapat/suka?
awwww, susah nak buat selection =]
7) Kome suka entry camne?
tak kesah la cam mana asal senang mata gue nak baco =]
8) Entry panjang-panjang kome baca habis dak?
abis la jugak kekadang, keke.
9) Komen entry tu selepas baca habis? Ya atau Tak 
ya!
10) Komen entry ikut komen-komen sebelumnya? Ya atau Tak
ohh tidak, ikot suke hati nak komen =]
11) Suka tak soalan-soalan ak??
suke gilerrr weh...kekeke =p


fuhhhh!, sekali lagi break the rulesss okeh kan?..hehehehehe =]




15 comments:

ShErA said...

fuyoo... bnyaknya tagged...

iMBobo said...

laptop ade gmbar arnab je?hehe

Qhaifa Nur said...

suka baca n3 aimie amalina...best

Ezad Skytech said...

pening nak jawab soalan banyak2 ni...hee...

ctk said...

mesti rmai yang suka kamu..banyak gilew tag..hihi
taniah sebab berjaya jawab kesemuanya :D

*tengah cari kje ae? gudluck! :D

mas saari said...

amboi byknya... baguslah jawap sekaligus je dalam satu entri!

siti kektus said...

byk bebeno kena tag ni. haha tak semput ke menjawabnya? :p


kawen jgn lupa jemput ok. ;)

naim said...

hahha

makin bocor rahsia nampak.. :P

sis92 said...

sis pun banyak kali kena tag..hehe cm retiss dah haha :P

cik najihah said...

puyoo banyaknye tag die hihi..
be slah pulak..tenkiu akk syg :)

zahidah seran said...

nasib baik soalan kacang2 jek ekk..=)

kura said...

sampai 4tag terus? amboi akak ni. rajen bebenoo. heheh

Wanie said...

meh jawab soalan wanie pulak:
nak kena tag lagi tak?hehe

baru tau ade buah hati..slum ni igt xde, klu tak dah lame tag mimito :P

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. rajin menjawab tag.. dulu pernah gak uat cam ni.. masa blog dulu2.. adalah 3 thn yg lepas.. kenangan dah sumer.. hehehe

Iffah Afeefah said...

virus tag menyerangkan opah


lme tak kene tag

pelik rase wakaka