Wednesday, October 12, 2011

12.01am ~ pesanan empunye Kerana Lily

Bismillahirrahmanirrahim..




Selamat separa malam kome!

selamat selamat selamat selamat semuanya ye.. Dah makan ke kome?
Alhamdulillah.. makan konyang-konyang hokeh.. Nanti keluar pon konyang je...keke.. Tak..mimi  nak suh kome tidur dengan aman.... =]

Asenye ni entri terakhir dan emm, tak tahulah kenapa tetibe tergerak dihati, mungkin esok, dan esok dan tak tahulah sampai bile.. tiada entri lagi..huu..

Sayu je entri-entri hari ni kan..mm.. ye, mimi tahu, sayu...saje buat-buat tak sayu.. hehe..Tak pelah..semoga mimi boleh jumpe kome lagi ye!insyaAllah.. =]

kome!ni mimi nak pesan :
1) Jaga diri, jaga iman, jaga solat =]
2) jaga kesihatan ye!amanah tuhan tu =.<
3) jage pertimbangan diri, (sebelom nak marah orang, ingat wajah tua mak ayah taw..=.<)
4) ingat mimi, (keke.ngengade..hehe)
5) yang belajo, ajen2.. jangan main2 hokeh, yang koje, koje leklok, nanti majikan komen2 pulak. =]

InsyaAllah, mimi akan jumpe kome lagi..Mudah-mudahan..Doakan ye =]

BUat semua :
Lily yang tertanam di sini,
pasti akan tumbuh segar
dengan keindahan,
keharuman
kemewahan Ilahi..

Tumbuh nya tidak pernah
keseorangan
tumbuhnya lily
ditemani dengan ratusan
aneka lily yang sedang berpijak di bumi-Nya

Kerana Lily
serumpun kami disini
Kerana Lily
sillaturrahim terjalin
Kerana Lily
ya Aziz itu menciptakan tali buat kami..

sayang sume! terima kasih sangat-sangat menyedari kehadiran taman  LilY ini ye..tak terbalas mimi.. mimi hepy sangat dengan kome semua!

Semoga Tuhan selalu menempatkan kalian berada dalam lingkungan rahmat-Nya..
Selamat malam kome!








yang menaip ,
 T______T,
aimieamalinaazman



49 comments:

Ku Azhar said...

amin.... slmt mlm :)

NA said...

Aik apsal esok lusa takde? Mimito gi semenanjung ek?

Tapi pelik tulisan terakhir? Jangan berhenti ok.

-wina1979-

SoLy SoLicious said...

kerana lily,
terasa kesegaran damai hingga ke sini :))

anamizu said...

errr mahu kemanakah?
sila jawab segera.
urgent. ;)




luv,
cik ana

Cik Jannah said...

terima kasihh lily !

fafa punya said...

ni karang sendiri?? wahh <3

yen(toka ziizokukuto) said...

lily,,take care tau,,,apa jua keadaan,,buat yg terbaik :)

Mya said...

kemanakah? anyway inshaallah =D

Kancil 8349 said...

Amin...semoga kita berjumpa esok hari

ciK LyndaWawa said...

wah..bersajak......bez=]

Lia Irdelia said...

semoga sentiasa dalam lindunganNya.. :)

Dzarief Zuhdi said...

huhhh.. sedeh jer baca entry nie.. akak mimito nak pi mana??? alalala..

Hanie_Dew said...

hai cik mimi ni nak pegi mana?baru je kenal kenalan dah nak undur diri? ye ke ni..

gi perak ada kenduri kawen ari tu. jalan2 sekali pastu gi makan mee udang kat kg mentri. mavelesss!

Yatie Awang said...

kerana lily
akak boleh baca puisi hari-hari hehehe

InsyaAllah, Amin

FasiHaH SupiaN said...

nk g mane?

Niena Pengembara Ilahi said...

mimie ke mana nie? erm......

hira said...

selamat pagi! hehe :)

Iffah Afeefah said...

Erm opah ni sngje beremosi siang2 ni

maszull said...

salam mimi...wah nak ke mana ni dear dah dpt keje ke?mama harap berjaya dlm apa jua yg dilakukn yer...:)

Kakzakie said...

Kakak baru baca pagi ini so dah bangun kot. Moga berolah kebahagiaan yg diharapkan mimi...

zahidah seran said...

nak ke mana awakk?
jangan pegi lama2 ok...

naim said...

Lily bunga nan indah
perihara demi Allah

^^

SweetLikeWhat said...

nak pi mana mimie...pape pun yang mimie buat semoga sentiasa dalam lindungan dan kasih sayangNya...amin...

Jue said...

oh bunga ku Lily,
ke mn ko nak p
aku br jejak kaki
tiba2 bc entry ni
sedih sungguh hati ni
janganlah begini
esok masih ada lagi
kalau xde idea tulis entri
bgtau cik jue kat sini
jgn sunyi sepi
nanti kurang sorg kwn blogger lagi

Saiazuan said...

where are you going? jgn tglkn dunia blog.. kurang kemeriahannya tanpa seorang blogger :)

hmm if u trus berkeras nak pergi, well goodluck in everythig u do.. blogging world sntiasa trbuka untuk menerima kamu kembali

Kaca Lensa said...

awat mie.. sdeh beno ak tgk ayat ang... xmo sdey2 na.. ha!! ke ang da dpt kje.. hehehe... waa...

zareliqa afiqa said...

mimi~ wuuu~ sedey jek baca entry ni.Nak g mana tu? =.=

Niena Pengembara Ilahi said...

kembalilah menyemai lily di sini :)

Niena Pengembara Ilahi said...

kembalilah menyemai lily di sini :)

Fara E's said...

(:

msredcheesecake said...

Alaaa.... Mimie. Nape ni? Buat akak risau je.... Pepepun, minta semuanya berjalan denagn baik....

Rtp Farra Arisha said...

why so serious huh? where're u going then? no, please don't go. ayuh meriahkan lagi blog kmu yg very lovely ini..hehe.

syahirooAhmad said...

ha ah... mana kome nak pi ni?

sha my heart said...

Suka sangat =)

pandai karang puisi ya

enEnfeeL said...

amin...semoga ketemu lagi mimi.
baru je nak kenal2 mimi, mimi dah nak g lain :'(

EyqaLuvender said...

aimie nk g ane ni?huhu...
tc taw...t da update jgn lpe g blog iqa...hehe

budak penjara said...

akan ingat pesan mimi

aleen aiden said...

kenapa tiba2?haishhh


jaga diri! :)

Bigdaddyz said...

hmmm kemana dan dimana arahnya ni...

Bidadari Syurga said...

aik beri pesan ni... ada benda nak buatlah tu... ok.... sayang adik juga....

GaRy™ said...

gonna miss u mimi~.. :3.. hehehe...

[sutera kasih] said...

bdk aimie ni g mana????
sah la tu pegi ngaja bdk2 kt tutorial hihi

diana said...

aik..
kita kan baru kenal...
nak pi mana??

Hanie_Dew said...

betul betul pegi ke..hhhhmmm...T___T

Nadzirah K. said...

nak pg mana ni ???
ape pun,doakan yg terbaik buat cik mimi :)

shida said...

awat ayat macam merajuk je cik lily...apa2 pon be strong...:)
gud lak
ramai blogge2 care bout u..:)
~~

iMBobo said...

nak bercuti ye? nnt dah balik sila lah kembali berblog hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

lily oHh lily

ctk said...

masih rmai menyanyagimu...kamu sgt kejam meninggalkan lily2 mu terbiar..hehehe...kejamnyer ayat ct..haha