Friday, October 28, 2011

LawaTan adik

Bismillahirrahmanirrahim..




adik: mama, tadi tia pegang ular.
mama: hah!! owang buang bisa ular tu ke yang kamu berani pegang ular tu?
adik: tak lah, diorang selotep mulut ular tu.

kakaka. lawak gile bile mama cite tadi, lepas amik adik sekolah. hehe.. Sian gile ular tu, kene seletop mulut gare2 takot pi ngap pulak  bebudak yang dok pegang2 ular ni. hehe.

Saja nak share, adik pegi lawatanhari ni. Yela, lepas PMR, biaselah, adalah kan sesi lawat melawat. So, mimi dah pesan siap2, " ha, amik gambo bebanyak taw! ".. " alah, mesti nak boh dalam blog la tu, blogger kan.."

Keke, ceitt!! tawu je niat aku. hehe. Tak pelah kan.. bole share dengan orang lain. =]
So, adik pegi lawat mane? adik pegi sini :


ha, tengoklah kemeriahan nye penuh dengan awek2 mude remaja gitu.keke.. Green Connection ni lebih kurang macam zoo, tapi ni cam lebih menjurus kepada spesis2 yang kecik2 yang comel2 la. Hidupan laut pon banyak gaklah.. (mimi yang dok kota kinabalu ni pon tak penah pegi laigi..aihhhh...=.=)




tengok ikan tu, comel kan? mulut die gulp!gulp!haha, ase cam nak pi cubit2..haha.. Nampak cam happening gak lawatn bebudak ni kan.. aihh..rugi aku tak menyamar jadi budak PMR, lebih kurang jek tinggi dengan deme ni..hehe..




Tadaaaa! hehe, ni antara classmata adik, pmr's candidate 2011. hehee.. Ramai bumiputera la classmate adik ni. Mude remaja jek kan. kiki. Macam la aku ni tua beno..hehe.. Adik mimi yang mane? tu yang speky, pakai tudung, kain coklat tu..hehe..

So, lepas ni bole buli adik plak. AKu pulak nak ber GREEN CONNECTION, ingat kau jek. haha..Bes kan dapat buli adik? keke.. =.<

adik yang pegi lawatan, kakak pulak eksited cite dalam belog..heeee 




12 comments:

teha said...

mulut ular kne soletep ? cian ular tu.. hahaha !

Ezad Skytech said...

hee...ikan apa tu mimi..? :)

adik yang g lawatan..akak yang excited ye...(^^,)

EYFAalias said...

hamboi nak cubit ikan? ahhaa

Fara E's said...

tulah , akak plak yg eksited nak citerw , haha

anismelon said...

rajin adik ikut ckp kakak nye..weeee..eksited semua dapat bergambar..nak msuk blog la kate kan..ngee

Pendamba Mawar said...

hehe macam2

dhiera said...

kena selotep??? kesian ular tu~ dulu lepas PMR, kami wat lawatan dekat genting highland!

Wanie said...

nampak maced muka adik mimi..tak ramai islam la ye..adik pn tau kak die ade blog eh..hehe

comel gambar ikan n penyu tu..ke kura2?err, xleh beza lak..haha

Iffah Afeefah said...

Adeh npe tak amik gmbo ular tu

Norlida Ramli said...

ahahah..teringin nak tgk muka ular tu kena salotip kat mulut.mst kiut kan..hehe

ctk said...

adi kamu sekolah cina ke dear? rmainyer cina..hihi


wuish..ikan pa tu..cOmey gilew..cm dlm cter spongebob..haha

cik najihah said...

hahah da tau da..amik gambo boh kat blog hee