Sunday, October 30, 2011

hujan dan virus

Bismillahirrahmanirrahim..



keadaan anda sekarang?
menikmati hujan+sejuk+lengah badan (lengah ke lenguh ye)+ _ _ _
apakah _ _ _ _ ?

bersedia untuk diserang virus lagi. okeh, semua sile bace elok2 ye temubual ni. =p





1.ape name penuh anda?
kak ngah dah tawu kan..=p
2.awak syg sye x?(sentap!!)
Haruslah sayanng (tirukkk jawapan =p)
3.kalu d hari minggu selain tdo dan membute ap lagi yg anda lakukan?? (jujur erk.. tp kalu xnk tu hak anda..haha)
jenjalan, goleng2 dengan senton, ari2 weekend =p
4.pernah menipu x? nyatakan bila, d mana, dan bagaimana.
pernah, ntah, tak pasan bile, di bumi, macam2 cara gune..ish2.. tak baik kan? =p
5.Lecturer/cekgu siapa yang anda sayang? kenape erk?
lecturer EMT (elektromangnet theory) , Prof. Norazan sebab dia sokong opah jadi pendidik..kiki =p
6.kalu stress buat ap?
senyap, peluk senton, nanis, tido =]
7.pernah tk mndi pg n trus g ke kelas x?
tak pernah, kak ngah sile mandi, nanti nantok gi kelas. =p
8.binatang ap yg plg anda tkut?
Binatang makan orang =p
9.mana lg pnting? kwan atau bf/gf?
kawan, sebab bf pon kawan kan? =p
10.jika dilanda masalah sape yg anda crik dulu..?
Kawan atau Ibu. (tirukkk jawapan kak ngahhh =p )
11.best tak soklan saya? haha
Best giler sebab mata kuyu jek jawab ni =p




soalan dari adik hira =]


1) Korang dah ada teman istimewa? Kalau tak ada, sebelum ni? Kenal dekat mana?
dah, tadika =]
2) Perkara yang agak lucu yang korang pernah buat?
bawa bantal beso gile dalam bas =]
3) Impikan sebuah majlis perkahwinan yang macam mana?
suwiiittt+simple+klasik+besh =]
4) Perkara apa yang korang nak sangat buat tetapi selalu tak ada peluang?
nak jadi cikgu =(
5) Nyatakan 5 benda yang korang sayang sangat.
benda ye? emm, laptop, henfon,kamera,senton,buku.
6) Korang rasa blog aku perlu tak diubah? Kalau ye, dari segi apa? Kalau tak pun kena bagi sebab kenapa.
tak dah asenye, sebab senang je mata mimi nak bace nye..weeee =]
7) Perkara yang paling sweet korang pernah buat/bagi dekat pasangan?
hadiah dari borneo
8) Apa impian korang yang masih belum tercapai?
menjadi engineer yang sempurna kerjanya =]
9) Korang merupakan pengguna talian apa? (Maxis,Celcom, Digi, Umobile)
maxis+celcom
10) Korang suka kanak-kanak?
sukeeeeeeeeeeeeeeee bangetttt!!
11) Apa yang korang nak cakap dekat aku selepas buat tag ni?
seronok ye die main tag2 owang..heee =p




dari anwar pulak =]

1. bilakah tun dr.mahathir mohammad melepaskan jawatanya sebagai perdana menteri?
2004
2. tahun bilakah empayar melaka musnah?
1624
3. senaraikan 5 sahabat/saudara pahlawan melayu melaka.
hang tuah, hang jebat, hang lekir, hang lekiu, hang kasturi
4. siapa itu dinasti han?
dinasti yang terhebat mentadbir China.
5. berikan tarikh dato seri najib memegang jawatan sebagai timbalan perdana menteri.
1999
6. siapa anda dalam keluarga anda
anak sulung mama dan apak =]
7.apakah cita2 anda semasa kecil
ahli astronomi =]
8. berikan nama gf/bf anda sekarang (bg huruf dpn dan belakang pun tak pa)
M__N  =]
9. kasut jenis apa yang anda suka guna?
 kasut bertutup =]
10. pen jenama apa menjadi keselesaan anda apabila mengunanya?
pilot  rexxgripp yang boleh refill inknye tu =] (bukan dakwat basah,
11. apa maksud nama anda?
harapan kahidupan =]




soalan dari cik anis kita =]


1.enpon..lappy..iron..mane yg korg rase tak de nye korg tak leh hidup..
nak jawab iron boleh kan =]
2.antara Fasha dengan Memey..mane korg rasa lg okek..
memey kot =]
3.kalau kawan lelaki/perempuan tibe tibe cakap suke kat korg..reaksi korg?
ohh yeke.. okeh.. (siasat dulu ) =p
4.lelaki/pompan..mulut sape lagi longkang
tak de sape2 yang longkang =]
5.pernah berkorban tak untuk gf/bf korg..jenis atau bentuk pengorbanan..
masa dan blablabla =p
6.cinta tanpa duit boleh bahagia tak?
tak sebab barang semua mahal =p
7.ape perasaan korg kalau boleh nampak makhluk halus..pernah tak teringin nak tengok..
pitam dan mungkin terberak terus,nauzubillah, takmo tengok dan tak mo lah =]
8.baik..peramah..kejam..mulut tak da insuran..touching tak memasal..mana yg sesuai untuk aku..
peramah =]
9.aku bagi peluang korg kritik blog/entry aku..ha..kritik cepat..
kikiki..comei jek, suke dengar2 die bebel2 sambil dengar radio era die =]
10.sekarang aku tengah berduka..agak agak lagu nie sesuai tak dengan aku..today my life begins..
tak sesuai, meh nyanyi lagu barney i love u, u love me dengan mimi nak? =]
11.agak agak relevant tak soalan soalan aku..ade rase macam nak penyepak tak..
preleven gileee,penyepak tak nak, penyanggul nak? kiki =p


fuhhh, mata tetap kuyu lepas jawab soklan ni, emmm, ada ubat kasi mata bolat tak?



14 comments:

Totie@Tomy said...

akak kalau hujan sedap tido ..kalau waktu pagi..rasa malas nak pi kerja..hahaha tabiat buruk akak..hehe

IMANSHAH said...

panjangnya, kuyu mata baca

BlueiceButterfly said...

~wah..panjangnya temubual..hehe
dah kena serang virus..:p

Eera Shera said...

mcm jwb solan exam plak..hehe

naim said...

Mesti Sejarah dapat A+

:)

fathiahRAIHANA said...

perghh byaknya soalan. lama dah tadak org tag2 ni . hihi .

ctk said...

rajin tul kamu lily..patot la rmai yang sayang...hihi..nk tnye, senton tu ape?..haha

Wanie said...

hahaha..banyak tu..wanie skang klu org tag g jawab dlm entry dorg je :D

name pakwe dah boleh teka dah..lalala..ape itu senton eh?

anamizu said...

nama BF aimie MAN eh?? kehkehkeh =P
penat gak buat tag2 nih sume..hehe





luv,
cik ana

ShahzCudin said...

huaaa,,
byknya interview..

Kancil 8349 said...

banyaknya soalan...tapi itulah jawapan mereka mengikut pengalaman dan ilmu di kepala mereka...hehehe

EyA edamanhatiku said...

wah byk dia kna tag..soalan dr anwar tu uih 1st tym npak soklan cenggitu hehe

Iffah Afeefah said...

Opahh soalan anwar mencabar mnda

anismelon said...

tenks mimi sbb menjawab..weee..leh je jwb iron..anis pon tok leh idup xde iron..nak ke keluar rumah serebeh serebeh je..weee..

jom jom nyanyi same same..:)