Sunday, October 23, 2011

korang ingat korang je ada spirit?

Bismillahirrahmanirrahim..




woohhhh, mentang-mentang la mende tu tak berhidup, sonok je engkau campak-campak ye.. (bila nampak adik campak my shenton ke lantai..errr..ase nak cekik adik..).

Bile hati mengomel-ngomel comel, bermanja-manja menyuarakan hasrat kat empunye hati, nak beli enpon barulah, jam baru lah, Laptop barulah, tidak semena-mena semua mende yang lama dah buat ragam.. betul dok?

Tak tahulah dengan kauorang kan? kalo mimi, dan dan tulah, tetibe je jam yang gah dok berpusing dengan mengikut peredaran alam, buat pangai. Dan dan tulah, spring skru nak terkopak, nak bercerai dari tubuh jam, time tulah jarum dah tak macam jarum, tetibe jarum berada di luar jam, erk! agak pelik ye..

Semua mende ada spirit asenye. Macam mana kita jage die, macam tu jugaklah dia sayang kita kan..? Walau dah bertahun lamenye, kalau dah reti jage, dok macam tu jugaklah ghope dan keadaan die..Kalau tangan tu dah macam lipas ekspress, huh, jangan berangan la nak simpan bende-bende tu sampai cucu cicit ye mimi.

Jangan jadi macam mimi, pemusnah barang elektronik! (sebab tu gamaknya amik elekronik..hohoho..)


shenton tu ape? err, tamo bagi taw =p



14 comments:

Iffah Afeefah said...

Bantal busuk ke opahhhh

mr.ninja ^___^ said...

syoomm tgok man utd vs man city :P

iffah afeefah: k ngah,shenton tu bantal busuk masam yg pnoh ngn air liru basi..kahkah...

Paris Lipton said...

alololo brg2 kalau nk beli bru xleh sebut dpn dorh\g...huhuhu tahyul2~

Kak Yatie said...

betul tu mimi, kalau pandai jaga barang murah pun tahan lama

sis92 said...

wuu apa itu shenton nak jugak tahu
haha

just take care uself dear :)

naim said...

Naim pakai nset cokia ja..

haha

fadhdeela said...

kita pun mcm tu jugak!! saje2 jer ckp nak tukar hp br tetibe jer dia heng..aduh aii nape erk..dia paham ek? huhuhu

JIJI YU said...

meuehhe..aku gune nset ke tak ek

Ezad Skytech said...

alaa..baru nak tanya shenton tu apa..tak nak bagitahu pulak...hee~

Saiazuan said...

spirit man city.. lol :D

NasZ said...

hehehe. betul kot barang ni ada spirit?

Cik Sara said...

saya sayang laptop saya.. paling lama dan rapat..yang kedua..handphone.. ketiga..kamera.. Kamu-kamu semua, jangan buat pangai ye.. sayang kamu..=D

..cik gugu.. said...

hah betol.. baru plan nk bli kasut baru,tetiba kasut lama tali putus~

sha my heart said...

ya, ada spirit semua benda. malam2 ia akan berbunyi