Monday, October 24, 2011

jom kita pilih!

Bismillahirrahmanirrahim..




ha, mimi jarang buat entri pasal blogger2 ni kan? okeh. tetibe terpikir mase makan megee buatan sendiri tadi =p

Hidup ni satu pilihan kan. Pape pun kita buat, tetap akan ada pilihan. So, mimi nak tanya komelah kan, selaku blogger or reader or seangkatan denganya, so, kome sile pilih ape yang kome suke ye..=]

Bila datang belog yang tak pernah dikunjungi lagi sebelom ni, ape pilihan kome?

1) pangkah "x" terus ?
2) bace je ?
3) bace + follow ?
4) bace+follow+komen2 ?


ha.. sesape yang sudi jawab, isi lah kotak komen Kerana Lily ni eyh! mekasih sangat-sangat sesape yang  sudi luang-luang mase jawab ye.. hee...sayang sume!Lagi ramai jawab lagiii la meriah..heee.. =]

mimi layak jadi pembuat servay kan2..kikiki..



20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kdg2 nom 3 atau 4 ^__^

hafizudin said...

baca.
(kalau belum baca macam mana nak tekan X)
pastu kalau best.
terlibat dengan diri.
ada bantahan dengan isi entri.
komen.
pastu kalau sedara mara.
org kampung.
atau terperasan yang satu universiti.
mesti eksaited lebih.
"heyh2 budak utm keeeee!.
kos apaaa
jom lah makan ayam penyet!".
tapi pada gua.
follow itu option.
apa guna follow kalau lepas tu tak baca.
=)

FasiHaH SupiaN said...

baca, komen atau baca follow, xrajin follow org. huk3 tp masa skrg ni, blogger knl ke x knl, baca pastu tutup. limited time =D

JIJI YU said...

aku macam2 mane pon akan ku baca dulu

AyiLarimA said...

Apa2 pun, thanx sebab dah jdi pengomen tegar dlm blog Mira. Thanx sangat2.. Really appreciate it !

Oke, nak jawap soalan yg ditanya :
Insyaallah Mira akan sedaya upaya ntok baca n komen, but Mira kurang pasti samada nk follow atau x. sebab Mira paling TAK SUKA bila ada perkataan ni "U FOLLOW ME, I FOLLOW U BACK" memang tak suka.. but, ape2 pun, teruskn m'baca ye syg ku :)

Kancil 8349 said...

kalau kancil pilih no 4...

Iffah Afeefah said...

Kadang pangkah je

kdg bace je

kadg bce komem

kdg bace komen dan polo

Ezad Skytech said...

hee..mula2 kena baca la dulu...baru la nak komen2...lepas tu kalau suka..baru la follow2...hee~

Kak Yatie said...

kalau akak, suka baca dan komen dulu, pastu akak cek n3 lepas kalau banyak yg best akan akan follow

IMANSHAH said...

baca je

Jue said...

Aku slalu baca+komen =)

delarocha said...

baca... kalau best, komen n follow

maszull said...

assalamualaikum mimi...wah dah jadi pakar servay yer....kalau mama pilih no 4 la kalau suka apa lg like la...:)

naim said...

1) tengok keadaan kalo blog berat loading terus (X)

2)IKUT keadaan

3) Insha ALlah. kalo menarik..

4) selalu?

Akak cam mana pula? hehe

sha my heart said...

no 4. tapi komen banyak2..

AININ SURAYA said...

yang pnting baca dulu . kalau best baru follow and komen lahh =)

AsyieqiN Rkey said...

thnx singgah..mengesot3 kemari...=)

slalu tgk isi gak..tgk blog n criter

kalau bosan bace half pangkah terus

kalau syiokkk..bace+follow+komen+godek2 sampai habes..

adam said...

AA plih no 3 :P hehe

iMBobo said...

biasanya mesti baca, follow n komen..tp kekadang blog tu tak boleh nk buat salah satu darinya atas beberapa faktor, mungkin lmbt loading, mungkin susah benor nk tekan button post komen tu dll..hehe

ctk said...

of coz 4..sbb gtl tgn nk komen..haha