Friday, October 7, 2011

lihat daku,macho kan?

Bismillahirrahmanirrahim..



lihat!!!!!!


Google

lagi?

Google

ni zaman bile punye nihhh?

Google


uihhh.. ni lagi tak tahu zaman bile..kekeke




Google


okeh, kalerpool lagi. ...bole pilih, lai lai...



Mood swings by ~ EliseEnchanted

tadaaaa! ni la paling comei kan?



hehe. Tak de mende je nak cite an. Hee.. Saje lah, terjumpe gambo comei, cam ngam pulak ngan mimi, so nak cite lah. Agak nye bapa ramai manusia di dunia yang ada masalah mata dan menjadikan mereka, peng KACA MATA tegAr? heee.. okeh, itu asaimen ye untuk kome?

Dulu, asik tingiiiiiiiiin jek, nasib tak keluar ayaq lioq je  bile tengok ramai dok pakai spek aka kaca mata ni ha.. Dari kecik lagi kot. Sampai pakai yang bingkai kosong je mase naik kete, pas tu dok tepi tingkap, dok ghenyihh je kat owang.. errrr.. malu =.=

Bile dah beso, tetibe terjadi salah seorang pengKACA MATA tegar ni.. errr..ase nak marah kat diri sendiri, tak mo jage mate bebetoi.. Kang dah seksa.. Tekebil-kebil bile owang tunjuk sane sini tapi tak nampak, sebab ape? sebab dah tawu rabun tak mo pakai spek pulak.. Dulu ngengade nak pakai, ha, sekarang hambek! bile dah rabun, tak mo pakai, pas tu kene marah blablabla.. sebab degil tamo pakai spek kan hehe.


sekarang ni dah tak tahan kene beletiaq dengan mak, maka nye kemana-mana menjadi peng KACA MATA lah.. dekat rumah je kekadang tak jugak.. Aduhai.. bagi sesiapa yang masih menawan matanya pelihara lah ye.. pepagi sokmo, lihat la, pandanglang, jiwailah, ececeh, tu dah lain tu.. heheh.. Takkk.. nak cite, banyak pandang ke arah alam Tuhan yang ijau ni..

InsyaAllah, mata anda menawan.. hehe.. Sekarang ni mata mimi menawan lagi..cume die memalu je.. heee =.= 









20 comments:

AzatLazat said...

dulu kecik2 dah pakai spek
dah besor pon pakai spek lagi
kadang2 nak jugak hidup seperti orang lain yg normal
:)

JIJI YU said...

aku kena pakai spek..tpi aku tak pernah selesa pakai spek

KaK LimAh Si SupiR said...

mate menawan..auwwww :P

yen(toka ziizokukuto) said...

takpee,,golongan kita cute cute tau heheh

Kakzakie said...

Kakak kena pakai cermin mata walau selalu tak suka...

Jue said...

aku kna pakai spek tp aku xnak pakai hahahaha

org slalu ingat aku bdk under age kalau p tgk wayang ><~

arghhh

..cik gugu.. said...

aku pakai spek dr umur 12thn smpai ler umur 20 thn ni..

tp lau kuar jln x ske pakai (-_-")

diana said...

akak pakai cermin mata masa dalam keta time panas2 je..
masa lain tak pakai sebab mata lawa kan..
nak tunjuk la kat orang..
ekekkek

umie said...

uniknye spek2 tu...

SweetLikeWhat said...

same ler kite dik...dulu kecik2 gatai sangat pakai orang punye sampai jadi rabun jugak..sekarang memang malas nak pakai...pakai pun time nak tengok tv jer..huhu

anismelon said...

dulu anis gatai p cek..kalo dah g cek msti la dorg kate sakit je kan..nak suruh kite beli spec kat dye..huuuu..maka buat lah spec and tersimpan begitu aje spec nye..weee

Panggil Aku Han said...

emm...speak mata han baru patah minggu lepas...huhu

Niena Pengembara Ilahi said...

spek akak kna tuko power...

NasZ said...

dulu kecil2 suka tengok tv dkt2. sekarang kena pakai spek la tengok tv. hehe.

MOHD NASER.com

eva said...

sy kene pakai spec jugak..tp xnak pakai.. jgn biasakan hehe.. mkn lah bby carrot bgs utk mata.. hehe

ShErA said...

dah pakai cermin mata selama 7 tahun... tapi alhamdulillah power biasa2 lagi..

bobiedanbad said...

alhamdullillah mata masi sihat.

msredcheesecake said...

msred tak suka pakai spek... msred tak cun...

NA said...

Pengguna kaca mata gak. Takleh dipisahkan kecuali masa tidur dan solat.

-wina1979-

♥ norlida ramli ♥ said...

mata kita rabun gak..
tp dh tak pakai spec..kita pakai contact lense :)