Sunday, October 2, 2011

alahai..

Bismillahirrhmanirrahim..







Adehhhh..bile tengok gambo-gambo pegi seoul balik (sebab dah boring beno) , gambo ni la asenye yang paling sengal.. Walau tak delah sengal mane.. heee..

Mimi yang nak beria beg  macam ni mase jenjalan cari ole-ole kat korea, deme ber empat ni pulak yang dapat, siap boleh beli aneka kaler, lepas tu suh mimi pulak hambek gambo deme.. siap cakap.. 

"tak pelah mi, nanti kami bagi ko pegang je eh...jangan risaulah.." hoho.. bengang jek ..!


Ni gambor kat Seoul airport, sebelom check masuk dalam.. Takot beno owang mimpi-mimpi beg deme, siap soh owang pulak snap gambo.. pehhh.. menikam kalbu.. hehe..

Cantikkan beg tu? mang ala-ala dalam cite korea betoi plak.. orang nye taklah..orangnye Melayu tulen.. Beg tu ye! ulang balik BEG tu ye! hehehe...

aishh..mane la nak cari beg cenggitu lagi.. Takkan nak kene pi korea lagi kot.. hohoho..
Koje dulu la ye mimi.. =.<

15 comments:

Shaherah said...

smart beg mcm tu kan.. ^_^

Ku Azhar said...

hehehe mle2 tgk gmbar..pelik sikit knp dibulat kat punggung diorg..br perasan yg bulat kt beg :) hehehe

ciK LyndaWawa said...

sume cam sama ja....hehehe=]

kotak bulat said...

cantik gak.. laki pkai smart..

Iffah Afeefah said...

Erm tula
cntik

ShErA said...

nice bag...

jehanfrhin said...

bestnyer g melancong!! best x korea mimi?? =)

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. ingatkan fokus dekat montot depa .. hahahaa

Saiazuan said...

nak beg tu gak.. hehe wat GA ;p

chekgu kechik said...

nak jgk beg cenggitu..hehe..:)

Nadzirah K. said...

cntik :)

maszull said...

salam mimi...bestnya dpt pi Korea teringin plak nak ke sana...:)

JIJI YU said...

cam bese je beg tu

SweetLikeWhat said...

mimi belajar kat korea ekk :)

ubi said...

korea..depan bilik saya pelajar korea..bhse dorg mcm bes je..:)