Sunday, October 2, 2011

tuit-tuit jommmmmm

Bismillahirrahmanirrahim..




komeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
buat pe petang-petang canni?kiki. Mimi macam beselah..dok tegak sambil memakai baju kurang formal dok tuktektuktek depan lappy =p

sedang dok bertuktektuktek dengar cam ade orang tengah buat bunyi ala-ala nak ngorat gitu, tapi bukan pewit pewit, bukan pssst pssst, cam mane ek nak cakap, heee, bunyi yang dibuat kan gune lidah bile bertemu dinding mulut. Haaaa.. tawu dok canne bunyi tu? ala, buat-buat tawu jeklah eh.. okeh


mimi ingat ada orang yang nak ngorat mimi kat dalam rumah ni.. tapi....








































hehe, terperasan la kejap..heee.. punye ada budak lelaki pelik sedang mentuit-tuit cikaronye yang berada di atas rumah saya ni.. Saya dok kawasan apartment.. So, mostly kenallah dengan sume jiran ha..

Yang pelik nye lelaki ni cam tak tido pon ade, siang malam, pagi petang ade jek dok mencangkung kat carpark kete tu sambil dok buat bunyi tu, panggil cikaro ye turun bawah.. adehhhhh =.=

Bile mak mimi nak keluar rumah.. tawu pulak ye segan, siap tego, hehehe, makcikk.. sambil tersenyum selenge di situ ye.. aiyaaaaakkk...

ooo... ni mungkin trend budak sekarang.. mungkin cikaro ye tak layan tuit-tuit kat alam maya, die dok tuit-tuit kat bawah rumah pulak.. 

semalam, sebelom saya tidur, dalam lingkungan pukul 1++ pagi,saya dok dengar di balik keheningan kesunyian malam, budak lelaki pelik tu dok bertuit-tuit lagi panggil cikaro die turun bawah la tu...

huuuu...bebudaaaakk, aihhhhh, mimi? pon bebudak lagi.. heeee =p  ~



7 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

uwh,,haha,,,kul satu tu,,,:) hehehhe,,,nak test jugak ar hehe :)

Iffah Afeefah said...

Ngat twitter haha

iMBobo said...

tuit2 tu ape?hehe die nk ngorat ke tu?

Yumida said...

laaa..lambatnyer tdo...ni mesti bz mentweet nih..n kt bwh 2 plak lain yg ditwit.

Ezad Skytech said...

orang sekarang tweet2 kat twitter je..hee~

NA said...

Mak ai lelaki tu rajin panggil cikaro dia tapi cikaro tu tak turun ke eh?

-wina1979-

KaK LimAh Si SupiR said...

cikaro tuu ap eh mimi? :P